Sport

Dinamo – Petrolul 1-1, în etapa 7 din SuperLiga. Seara gafelor pe „Arcul de Triumf”

Dinamo și Petrolul au remizat 1-1 în etapa 7 din SuperLiga, meciul fiind decis de două gafe monumentale comise în prima repriză de apărările celor două formații.
26.08.2023 | 23:41
Dinamo  Petrolul 11 in etapa 7 din SuperLiga Seara gafelor pe Arcul de Triumf
Gabriel Rodrigues De Moura si Gheorghe Teodor Grozav in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Petrolul Ploiesti, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, sambata 26 august 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
26-08-2023
18:56

Dinamo - Petrolul 1-1 (Gregorio 21 / Petrovic 35)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final.

Min. 90+2: Politic pătrunde în careu pe stânga, șutează la colțul scurt, mingea e deviată de un fundaș advers și lovește plasa laterală.

Min. 86: Centrare de pe partea stângă în careul dinamovist, Mihai Roman II reia cu capul din 10 metri, mingea lovește transversala și iese afară.

Min. 66: Musi scapă singur pe dreapta, șutează din marginea careului, Golubovic respinge în lateral.

Min. 43: Ilic șutează din careu, Zima e atent și reține.

Min. 42: Zima respinge în corner șutul lui Politic din afara careului.

Min. 35: GOOOL Petrolul! O nouă gafă uluitoare, de data aceasta a apărării dinamoviste. Ilic primește o minge la 20 de metri de propria poartă, preia greșit și pierde mingea în fața lui Seto, iar după o combinație în care e implicat și Jair, Petrovic trimite în plasă de la 10 metri.

Min. 26: Lovitură liberă pentru ploieșteni, mingea ajunge la Papp, dar șutul acestuia din careu se duce pe lângă poartă.

Min. 23: Gregorio șutează puternic din afara careului, Zima respinge greu.

Min. 21: GOOOL Dinamo! Moura pătrunde pe dreapta, centrează în careu, mingea îl depășește pe Gregorio, ajunge la Doua, care o trimite defectuos înspre propria poartă fix în picioarele dinamovistului, iar acesta înscrie din 4 metri.

Min. 15: Centrare de pe dreapta în careul petrolist, un fundaș al oaspeților deviază balonul, care lovește bara.

Min. 6: Cristi Costin se accidentează la umăr, staff-ul tehnic al lui Dinamo se pregătește de schimbare, dar după o intervenție de câteva minute la ambulanță jucătorul lui Dinamo se întoarce pe teren „ca nou”.

Min. 1: A început partida.

26-08-2023
17:46

Echipele de start la Dinamo - Petrolul

Dinamo: A. Golubovic – Patriche, Q. Bena, Homawoo – G. De Moura, A. Bani, C. Ilic, Amzăr – Cr. Costin, Gregorio, D. Politic 
Rezerve: Dujmovic – I. Roșu, Țîră, G. Crețu, V. Borcea, Abdallah, Giafer, R. Grigore, Ghezali. Antrenor: Ovidiu Burcă 

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Z. Petrovic, G. Grozav. Rezerve: Eșanu – M. Roman, Garutti, P. Justiniano, L. Dumitriu, Purtic, Diomande, I. Răducan, M. Constantinescu. Antrenor: Florin Pârvu

Meciul Dinamo – Petrolul are loc sâmbătă, 26 august, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 7-a din SuperLiga. Avem două echipe în formă, cu rezultate excelente în ultimele două etape, ceea ce oferă mari speranțe pentru un spectacol de foarte bună calitate. Cele două victorii consecutive reușite de Dinamo, primele de la promovare, au crerat deja foarte mult optimism în rândul fanilor alb-roșiilor.

Unde se joacă meciul Dinamo – Petrolul

Confruntarea  Dinamo – Petrolul se dispută sâmbătă, 26 august, de la ora 21:45, pe stadionul Arcul de Triumf  din București, în etapa a 7-a din SuperLiga. Este unul dintre meciurile de tradiție din fotbalul românesc, dar care a avut loc mai rar în ultimii ani ca urmare a faptului că prahovenii, timp de câțiva ani ,și, sezonul trecut, Dinamo au fost plecați din primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci de referință, cu casa închisă, dar și cu mare risc de securitate, motiv pentru care vor fi foarte mulți jandarmi și oameni de ordine în jurul și în interiorul micuței dar cochetei arene de lângă Mănăstirea Cașin. Se știu antecedentele nedorite dintre ultrașii celor două echipe, soldate frecvent cu ciocniri stopate de forțele de ordine chiar și cu arestări.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Petrolul

Partida Dinamo – Petrolul se joacă sâmbătă, 26 august, de la ora 21:45, pe Arcul de Triumf  din București, în etapa a 7-a din SuperLiga. în etapa a 7-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București sâmbătă, 26 august, putem spunec fără a greși că avem o zi de foc. Maxima din termometre va urca la orele amiezii la nu mai puțin de 39 de grade iar ceea ce este mai rău umiditatea va fi foarte scăzută, extrem de nociv pentru respirație. La ora partidei va fi ceva mai puțin, dar sigur peste 30 de grade.  Iulian Călin din Ștefănești – Argeș va conduce acest meci.

Ce absențe sunt în întâlnirea Dinamo – Petrolul

Ovidiu Burcă are două absențe pentru acest meci, una cauzată de accidentare, mijlocașul Neluț Roșu, iar brazilianul Lucas încă nu are drept de joc deoarece nici până acum nu a putut rezolva cu actele și trebuie să aștepte până se va clarifica situația. A revenit însă în lot francezul Ghezali, care poate prinde minute pe parcursul partidei.

ADVERTISEMENT

La Petrolul lucrurile stau și mai bine pentru antrenorul Florin Pârvu care își poate face primul unsprezece așa cum crede mai bine. Au devenit deja puncte fixe în acest sezon portarul Zima, fundașii Meijers și Papp, mijlocașii Jair și Seto lși atacantul Irobiso.

Cote la pariuri la joccul Dinamo – Petrolul

Meciul este foarte echilibrat, lucru reflectat pefect și de cotele acordate de casele de pariuri. Care opinează totuși că echipa oaspete merită un ușor avantaj, cotă 2,50 în timp ce câinii au 2,90 pentru a bifa al treilea succes consecutiv. Șansă dublă X2 are cotă 1,40 iar șansă dublă 1X cotă 1,55. Gol marcat Petrolul valorează 1,40 iar reușita dulăilor ajunge la 1,50.

ADVERTISEMENT

Spuneam despre faptul că mai ales Petrolul a activat mulți ani în ligile inferioare iar acest lucru este dovedit de faptul că aceste două echipe nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial tocami din 2015, adică de opt ani. Era perioada în care Dinamo nu prea avea probleme cu găzarii, pe care îo învingea pe unde îi prindea.

ADVERTISEMENT