Fotbal intern

Dinamo – Poli Iaşi 4-1 în Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” fac show cu buzunarele goale şi urcă pe locul 8

11.12.2020 | 22:14
Dinamo  Poli Iasi 41 in Casa Pariurilor Liga 1 Cainii fac show cu buzunarele goale si urca pe locul 8
ADVERTISEMENT

Dinamo – Poli Iaşi 4-1 s-a jucat în etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” au obţinut a patra victorie consecutivă cu ajutorul golurilor marcate de Sorescu (16), Nemec (59), Anton (77) şi Gueye (86). Echipa lui Ionel Gane a tremurat după ce Poli Iaşi a deschis scorul prin Platini (4). Moldovenii au ratat un penalty în prelungiri. După acest succes, Dinamo a urcat provizoriu pe locul 8, cu 15 puncte, însă echipele din spatele ei nu au jucat încă în etapa a 13-a.

Dinamo – Poli Iaşi 4-1 (Sorescu 16, Nemec 58, Anton 78, Gueye 86 / Platini 4) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 90+3 – Mejias apăra penalty-ul lui Vanzo

Min. 86 – GOOOL Dinamo!!! Gueye duce scorul la 4-1 după un contraatac iniţiat de Sorescu

Min. 78 – GOOOL Dinamo!!! Paul Anton majorează scorul cu un şut de senzaţie de la aproape 30 de metri

Min. 58 – GOOOL Dinamo!!! Adam Nemec îi ajută pe “câini” să întoarcă scorul cu o lovitură de cap

ADVERTISEMENT

Min. 16 – GOOOL Dinamo!!! Deian Sorescu a executat precis o lovitură de la 11 metri

Min. 4 – GOOOL Poli Iaşi!!! Platini marchează cu un şut din afara careului după ce i-a driblat pe dinamovişti


UPDATE, 11 decembrie, ora 19:05 / Au fost anunţate echipele de start pentru Dinamo – Poli Iaşi.

Dinamo: T. Mejias – Sorescu, Puljic, Bejan, R. Grigore – Anton, Răuţă – A. Garcia, V. Borcea (Gueye 46), Fabbrini – Nemec (Achim 77). Antrenor: Ionel Gane. Rezerve: Eşanu, Ba, Achim, Creţu, Bani, Gueye, Măgureanu.

ADVERTISEMENT

Poli Iaşi: Bosz – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – I. Cristea (Vanzo 71), De Iriondo, Passaglia – Soares, A. Cristea (Mensah 71), Calcan. Antrenor: Daniel Pancu. Rezerve: Axinte, Tălmaciu, Vanzo, Mensah, Popadiuc, Chacana, Angiulli, Breeveld, Stan.


Obiectivul lui Dinamo la începutul sezonului era intrarea în play-off şi lupta pentru titlu, mai ales după ce Ionuţ Negoiţă anunţase vânzarea clubului unui grup de investitori spanioli. Aceştia s-au grăbit să semneze contracte cu jucători de valoare pe salarii între 20-30.000 de euro lunar, ceva nemaivăzut în fotbalul nostru.

ADVERTISEMENT

Totul s-a dovedit a fi însă un mare bluff, pentru că în doar trei luni proiectul este la pământ, iar vedetele fug pe capete, povestind în presa de afară coşmarul financiar trăit în România, unde au primit doar promisiuni.

Dinamo – Politehnica Iaşi Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Dinamo – Politehnica Iaşi se joacă vineri, 11 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Ştefan cel Mare, în etapa a 13-a din Liga 1. Meciul este televizat în direct pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Puteţi să vizionaţi întâlnirea în format LIVE VIDEO dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO

Antrenorul Cosmin Contra a plecat de la echipă fără a fi primit măcar un salariu din perioada în care a stat pe bancă şi în locul său se află acum secundul său Jerry Gane, care la primul său meci a reuşit o victorie la Piteşti, într-un meci în care arbitrul a refuzat să acorde în ultimul minut un penalty clar pentru gazde. “Câinii” au două victorii consecutive în campionat, 3-0 cu FC Voluntari şi 1-0 cu FC Argeş, plus un succes în Cupa României, 3-0 cu Viitorul.

Puţini străini au rămas la Dinamo

Deja o parte dintre jucătorii aduşi pe aşa zise sume astronomice pentru fotbalul românesc au plecat, dar trebuie să aştepte până la noua perioadă de mercato din iarnă pentru a semna cu alt club. Mai sunt şi jucători străini care au anunţat că vor mai sta doar până la ultimul meci din 2020 după care nu vor mai reveni la Bucureşti.

Cel mai probabil pentru meciul cu Politehnica Iaşi dintre jucătorii străini Gane va putea conta doar pe slovacul Adam Nemec şi pe italianul Diego Fabbrini. Trebuie să completeze cu jucători autohtoni, pe care Contra îi dăduse deoparte după venirea contigentului spaniol.

Au venit banii la Politehnica Iaşi

Dacă la Dinamo lucrurile nu arată deloc bine în schimb pare a răsări soarele pe strada ieşenilor. Şi ei neplătiţi de la începutul sezonului, adică de patru luni, au primit uriaşa veste că Primăria a alocat o sumă importantă clubului, care poate asigura inclusiv plata primelor două salarii.

Dinamo rămâne favorita caselor de pariuri, dar cu cotă ridicată, 1,90, în timp ce echipa lui Daniel Pancu a primit 4,40. Din 2004 până acum moldovenii au reuşit cinci remize la Bucureşti dar nu au câştigat niciodată.

ADVERTISEMENT