Sport

Răzvan Zăvăleanu, veste importantă pentru Dinamo înaintea începerii sezonului din SuperLiga: ”Există mare înghesuială la sponsori”

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit faptul că mai multe companii își doresc să ajungă în postura de sponsor principal la Dinamo, după ce ”câinii” au revenit în SuperLiga.
19.06.2023 | 19:10
Razvan Zavaleanu veste importanta pentru Dinamo inaintea inceperii sezonului din SuperLiga Exista mare inghesuiala la sponsori
Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit faptul că mai multe companii își doresc să ajungă în postura de sponsor principal la Dinamo, după ce ”câinii” au revenit în SuperLiga
ADVERTISEMENT

În ultimele zile au apărut zvonuri că actualul sponsor principal, casa de pariuri 888, nu își dorește prelungirea înțelegerii care s-a încheiat la finalul sezonului în care echipa lui Ovidiu Burcă a reușit promovarea.

Răzvan Zăvăleanu anunță că sponsorii se bat să vină la Dinamo

Administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, s-a abținut să vorbească despre plecarea sponsorului principal, însă a anunțat că alte mari companii își doresc în acest moment să se asocieze cu gruparea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Există numeroase discuții interne, sunt așteptări din partea managementului sportiv cu privire la ridicarea interdicției la transferuri, dar deocamdată nu am nicio noutate în acest caz. Aici întrebările ar trebui să meargă către noii acționari.

Aș lua-o pas cu pas cu transferurile, mai întâi trebuie să ne rezolvăm problema. Există dorința să aducem jucători de valoare, dar primul pas trebuie să fie ridicarea interdicției. Sezonul ăsta există mare înghesuială la sponsori, n-aș putea să spun că ne pierdem sponsorul. Nu știu care sunt discuțiile, dar există multe companii interesate să preia postul de sponsor principal

ADVERTISEMENT

N-am încasat niciun leu, nici măcar pe cei care i-am dat nu i-am luat. Am creditat clubul în vreo trei rânduri, nu puteam să lăsăm brandul ăsta să moară. Nu îmi pare rău, chiar mă bucur că am putut ajuta”, a declarat Zăvăleanu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Zăvăleanu nu înțelege de ce se tot amână aprobarea planului de reorganizare

Răzvan Zăvăleanu s-a arătat deranjat de faptul că judecătorii Tribunalului București au hotărât să amâne din nou aprobarea noului plan de reorganizare al clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Ce se întâmplă este surprinzător, pentru că parcă se caută motive să se amâne. Avocata lui Fabbrini (n.r. – jucătorul italian Diego Fabbrini) a cerut să se sesizeze Curtea Constituțională, care nu are legătură cu cazul nostru. Noi am mai avut astfel de probleme cu Dorin Șerdean, dar s-au respins. Este ciudat ce se întâmplă.

Noi ce ne-am propus am realizat, avem un plan realizat. Un brand de o asemenea anvergură trebuie să aibă un plan pentru orice situație. Planul nu ar trebui respins, dar văd că se amână non-stop. Nu mai avem o problemă decât cu Fabbrini și cu avocata de la FC Dinamo din Liga 4, care a cerut amânarea de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Am avut o anumită conduită, aceea de a nu ataca fără a fi atacat. Nu vreau să vorbesc de domnul Badea (n.r. – Nicolae Badea), pentru că nu a zis nimic de mine. Fiecare are propria strategie juridică.

Eu m-aș fi așteptat ca toți cei din jurul clubului Dinamo să tragă la aceeași căruță. Asta nu mai este problema noastră, dar încercăm să ne ducem crucea cu demnitate”, a mai spus administratorul judiciar.

ADVERTISEMENT