Sport

Dinamo primește o nouă veste proastă: nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri!

Dinamo e lovită din toate părțile, iar „câinii” lui Ovidiu Burcă nu mai pot imprima pe tricourile de joc chipul lui Cătălin Hîldan. Echipa lui Nicolae Badea are acceptul familiei.
26.10.2022 | 17:31
Dinamo primeste o noua veste proasta nu mai poate folosi chipul lui Catalin Hildan pe tricouri
22 de ani au trecut de la moartea lui Cătălin Hîldan. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a lansat în sezon din Liga 2 Casa Pariurilor un nou echipament oficial cu chipul „Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan, însă „câinii” au rămas fără simbol pe tricouri.

Dinamo nu mai are acceptul familiei lui Cătălin Hîldan pentru a-i inscripționa chipul pe tricouri. L-a primit însă Nicolae Badea

Cristi Hîldan, fratele regretatului fotbalist, a dezvăluit la Playsport de ce a fost luată această decizie: „Nicolae Badea a fost printre puținii care au rămas alături de familia mea. Da, i-am acordat dreptul pentru ca echipa din Liga a 4-a să folosească însemnele cu chipul fratelui meu. În ceea ce privește echipa din Liga 2, nu”.

ADVERTISEMENT

Hîldan însă întinde mâna și echipei din Liga 2: „Este și o frustrare, însă lucrurile astea se pot rezolva printr-un dialog. Deocamdată nu a existat acest dialog. Singura dată când am vorbit pe problema asta a fost în 2013 sau 2014, cu domnul Negoiță. De atunci nu s-a mai discutat”, a spus pentru sursa citată.

Nicolae Badea deține și marca „FC Dinamo”, iar echipa antrenată de Andrei Cristea are obiectiv promovarea în Liga a treia.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă surprinde după decizia familiei Hîldan: „Îl văd ca pe un lucru pozitiv”

Ovidiu Burcă nu a fost afectat de această decizia, ba din contră: „Faptul că familia Hîldan a decis acest lucru îl văd ca pe un lucru pozitiv. Până la urmă și cei din Liga a 4-a, și cei din Liga a 3-a reprezintă o parte din dinamovism, dar cred că identitatea noastră este clară.

Suporterii sunt alături de noi. Dinamo București suntem noi, cei din Liga 2”, a fost însă mesajul clar și răspicat al antrenorului.

ADVERTISEMENT

„Îl văd ca pe un lucru normal ceea ce a făcut familia Hîldan. Cătălin reprezintă foarte mult pentru tot dinamovismul. Atât în Liga 4, cât și în Liga 3, sunt, de fapt, frații noștri mai mici”, a mai declarat Ovidiu Burcă în cadrul unei conferințe de presă.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a reacționat și el: „O să încerc să iau legătura cu familia”

Vlad Iacob le-a promis suporterilor că va lua legătura cu Cristi Hîldan pentru a rezolva această problemă: „Cătălin Hîldan este o emblemă pentru mine și pentru toți dinamoviștii.

ADVERTISEMENT

O să încerc să iau legătura cu familia. O să mă interesez și sper că o să reușim să rezolvăm acest aspect”, a spus Vlad Iacob.

ADVERTISEMENT