Sport

Dinamo renunță la 7 jucători! Nicolescu: “Îi anunțăm astăzi!”. Ce spune despre achiziții

Andrei Nicolescu a anunțat că nu mai puțin de 7 fotbaliști vor pleca în iarnă de la Dinamo. Oficialul „alb-roșiilor” face schimbări masive la nivelul lotului.
23.12.2023 | 12:47
Dinamo renunta la 7 jucatori Nicolescu Ii anuntam astazi Ce spune despre achizitii
Andrei Nicolescu a anunțat că nu mai puțin de 7 jucători vor pleca în iarnă de la Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo a încheiat anul cu două victorii consecutive în SuperLiga. După victoria de la Botoșani, „câinii” s-au impus pe teren propriu împotriva celor de la FC Voluntari. Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a dat detalii despre transferurile pe care „câinii” le pregătesc în această iarnă.

Andrei Nicolescu anunță 7 plecări de la Dinamo: “Îi anunțăm astăzi!”

Dinamo face schimbări masive în încercarea de a se salva de la retrogradare. Andrei Nicolescu a anunțat că nu mai puțin de 7 jucători o vor părăsi în această iarnă pe Dinamo. În schimb, oficialul clubului „alb-roșu” a spus că este aproape să semneze cu doi jucători.

ADVERTISEMENT

„Am avut discuții cu peste 20 de jucători. Suntem aproape să semnăm cu unul sau doi jucători. O să vedem care ținte sunt mai aproape de noi, o să vedem cine e mai circumspect privind venirea la Dinamo.

Nu vorbesc despre sume, dar ce se vehiculează nu e mereu real. Noi încercăm ca fiecare leu cheltuit să fie cât mai eficient. Au fost discuții cu domul Becali, dar nu depinde doar de noi, depinde și de jucător. 

ADVERTISEMENT

(n.r. despre cei 7 fotbaliști care vor pleca) O să îi anunțăm pe ei azi, nu are rost să facem alte speculații”, a declarat Andrei Nicolescu, la TV Digi Sport.

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre negocierile cu Djokovic de la FCSB: „Suntem aproape să semnăm cu doi jucători”

Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că a purtat discuții cu Andrei Nicolescu pentru transferurile lui Damjan Djokovic și Dorin Rotariu la Dinamo. Administratorul special al lui Dinamo a dat detalii despre un posibil transfer al mijlocașului croat în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Nicolescu a precizat că Dinamo este aproape să oficializeze primele două transferuri ale iernii. „Suntem încă departe, dar rămâne în aceeași perspectivă, trebuie să ne pregătim bine pentru salvare.

Noi încercăm să facem totul normal, să avem grijă de oamenii din club. Nu știu exact ce vrea Djokovic, noi avem niște discuții. Avem nevoie de oameni care să înțeleagă ce înseamnă Dinamo”, a mai spus Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florin Andone, Ionuț Nedelcearu și Ronaldo Deaconu se află pe lista de transferuri a lui Dinamo. Andrei Nicolescu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că vrea să oficializeze 2-3 transferuri până la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT