Fotbal intern

DINAMO–STEAUA. Azi e “cîine” rău în trecut POZA în TRICOUL Stelei

DINAMO – STEAUA. Anunţat titular în derby, Steliano Filip a început războiul cu roş-albaştrii încă de sîmbătă cînd, în cadrul unei conferinţe de presă, a ironizat fanii campioanei...
06.03.2016 | 17:00
DINAMOSTEAUA Azi e ciine rau in trecut POZA in TRICOUL Stelei
ADVERTISEMENT

DINAMO – STEAUA. Anunţat titular în derby, Steliano Filip a început războiul cu roş-albaştrii încă de sîmbătă cînd, în cadrul unei conferinţe de presă, a ironizat fanii campioanei României.

“Nu contează dacă vin fanii Stelei la meci. Sincer să fiu, fără nici o glumă, nu i-am auzit niciodată la meciurile directe. Fani Stelei nu s-au auzit din cauza galeriei lui Dinamo. Noi avem cea mai frumoasă galerie din ţară”, a spus fundaşul stînga al “cîinilor”.

ADVERTISEMENT

Ironii la adresa roş-albaştrilor

DINAMO – STEAUA. Filip nu s-a oprit, însă, aici. Apărătorul a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu un banner al peluzei dinamoviste, afişat la o deplasare pe Stadionul Ghencea, în care era un mesaj dur la adresa susţinătorilor stelişti.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU FILIP IN TRICOUL STELEI!

“Mă uit la mine cînd am ales cu ani în urmă şi înţeleg minunea ce m-a ferit de turmă”, era mesajul galeriei din “Ştefan cel Mare”. Marius Alexe şi Ionuţ Nedelcearu au apreciat imediat postarea lui Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcat în tricoul Stelei

DINAMO – STEAUA. Cert este că Filip nu ratează nici o oportunitate să-i ironizeze pe roş-albaştrii, însă îşi reneagă trecutul. În urmă cu doi ani şi jumătate, suporterii lui Dinamo au făcut publică o fotografie cu fundaşul în care acesta era îmbrăcat în tricoul rivalei de moarte, Steaua.

“Această poză este făcută înainte de a veni eu la Dinamo. Din cîte îmi aduc aminte, fotografia este făcută la sfîrşitul lui 2011”, s-a apărat fundaşul, care a fost achiziţionat de alb-roşii în vara lui 2012. Din acel moment, pentru a intra în graţiile suporterilor dinamovişti, Filip a ironizat Steaua cu fiecare ocazie.

ADVERTISEMENT

„Scandalul” maneaua le-a adus sancţiuni

DINAMO – STEAUA. Alţi patru dinamovişti au comis-o şi mai rău. În 2008, Torje, Pulhac, Lucian Goian şi Ropotan apăreau într-un videoclip în care o ridicau în slăvi pe Steaua şi cîntau de mama focului o manea dedicată roş-albaştrilor. Într-un final, scandările ”Forza Steaua!” sau ”Forza Bănele!” au fost oprite de poliţie. În urma scandalului, petrecăreţii au fost sancţionaţi cu cîte 5.000 de euro.

87 de partide a jucat Filip pentru Dinamo. A marcat 3 goluri

Tags: