Sport

Bogdan Andone, dezvăluiri după eliminarea primită în FC Botoșani – Dinamo 2-1: „Nu prea poți să ai dialog cu arbitrii”

Bogdan Andone s-a arătat deranjat de faptul că a fost eliminat în meciul FC Botoșani - Dinamo 2-1 și nu a avut milă de ”centralul” George Găman.
23.04.2024 | 23:14
Bogdan Andone dezvaluiri dupa eliminarea primita in FC Botosani  Dinamo 21 Nu prea poti sa ai dialog cu arbitrii
Bogdan Andone s-a arătat deranjat de faptul că a fost eliminat în meciul FC Botoșani - Dinamo 2-1 și nu a avut milă de ”centralul” George Găman. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Moldovenii au smuls 3 puncte extrem de importante cu un gol marcat în minutele de prelungire. În urma acestui succes, ei au urcat pe loc de baraj, dar speră că se vor salva direct de la retrogradare.

Bogdan Andone a pus tunurile pe arbitri după eliminarea din FC Botoșani – Dinamo 2-1

La finalul partidei FC Botoșani – Dinamo 2-1, din etapa a 6-a a play-out-ului din SuperLiga, antrenorul Bogdan Andone și-a felicitat jucătorii, însă a fost nemulțumit de arbitrul George Găman, care l-a eliminat pentru proteste.

ADVERTISEMENT

”O victorie dramatică, dar importantă. Cea mai importantă este credința băieților în echipă. În alte meciuri am pierdut pe final, azi Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi. Nu vreau să mai discut subiectul ăsta (n.r. – despre eliminarea sa din prima repriză), dar la noi nu prea poți să ai dialog cu arbitrii.

Le-am transmis jucătorilor că trebuie să avem multă răbdare, că trebuie să avem încredere să jucăm până la fluierul final al arbitrului. Mă bucur pentru Mailat că are 3 goluri în 3 meciuri. Am făcut un pas important azi.

ADVERTISEMENT

Suntem obișnuiți cu presiunea asta. Am spus-o, am încercat să nu pun eu presiune pe băieți. Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor. Le dau încredere jucătorilor. Îi rog să vină și la meciul de la Ploiești”, a declarat Andone.

Găman i-a dat roșu lui Andone pentru proteste

Meciul din Moldova a început cu autogolul lui Gabriel de Moura. Așa au deschis scorul gazdele în minutul 13. Apoi s-a instalat haosul pe stadionul din Botoșani. În minutul 25, George Găman a arătat punctul cu var după un duel între Țigănașu și Patriche.

ADVERTISEMENT

Cei doi au sărit la cap în careul lui Ducan, iar ”centralul” craiovean a considerat că dinamovistul a jucat primul mingea, deși Țigănașu a ieșit cu capul spart de pe teren. Faza a fost verificată la VAR, iar Andrei Chivulete l-a chemat pe Găman să o revadă.

Cu toate acestea, arbitrul oltean și-a menținut decizia din teren, penalty pentru Dinamo. După 4 minute în care jocul a fost întrerupt, Hakim Abdallah și-a asumat răspunderea executării loviturii de pedeapsă, dar atacantul din Madagascar a șutat mult pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Spiritele nu s-au calmat nici după ce Dinamo a ratat lovitura de la 11 metri. Câteva momente mai târziu, Bogdan Andone a luat ”foc” pentru că ”centralul” partidei n-a acordat o lovitură de la margine în favoarea echipei sale. El a protestat vehement, iar Găman nu a stat pe gânduri și l-a eliminat.

ADVERTISEMENT
Tags: