Sport

Valeriu Iftime jubilează după FC Botoșani – Dinamo 2-1: ”Totul e la mâna noastră”

Valeriu Iftime e în culmea fericirii după meciul FC Botoșani - Dinamo 2-1 și a făcut calculele pentru ca echipa sa să se salveze de la retrogradare fără baraj.
23.04.2024 | 23:30
Valeriu Iftime jubileaza dupa FC Botosani  Dinamo 21 Totul e la mana noastra
Valeriu Iftime e în culmea fericirii după meciul FC Botoșani - Dinamo 2-1 și a făcut calculele pentru ca echipa sa să se salveze de la retrogradare fără baraj. Sursă foto: Ionuț TABULTOC/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Moldovenii au dat lovitura în minutele de prelungire ale partidei împotriva ”câinilor” prin Sebastian Mailat. Cu această victorie, trupa lui Bogdan Andone a început să spere că miracolul salvării se poate îndeplini.

Valeriu Iftime, prima reacție după FC Botoșani – Dinamo 2-1

La finalul întâlnirii FC Botoșani – Dinamo 2-1, din etapa a 6-a a play-out-ului din SuperLiga, patronul Valeriu Iftime a decretat că dacă formația sa va mai face 6 puncte în ultimele 3 etape va scăpa și de baraj.

ADVERTISEMENT

”E prea mare bucuria. Un meci de șase puncte cu contracandidata mea! E extraordinar că am dat gol în ultimul minut. A apărut acest miracol de copil. Se numește Mailat. A dat golul când a trebuit. Un gol perfect. Jucăm la maximă intensitate! O adrenalină incredibilă.

Dacă Bogdan Andone, care e un monument de calm, a ajuns să se enerveze… Vă dați seama. Fotbalul e foarte frumos la Botoșani în perioada asta și sper să ieșim din zona asta. Să scăpăm de retrogradare. Totul e la mâna noastră.

ADVERTISEMENT

Mailat e acolo! Are gol în fiecare meci. Scuze, gata! Acum nu mai pot vorbi de dat, de luat. El trebuie să joace. 30 de minute. Încă nu e Mailat ăla bun și valoros. Dar joacă. Avem nevoie de el. Mai sunt 3 meciuri. Dacă luăm 5 puncte ar fi senzațional. Cu 6 puncte suntem calificați fără baraj”, a declarat Iftime, pentru sport.ro.

Bogdan Andone, eliminat pentru proteste

George Găman a avut o primă repriză infernală în FC Botoșani – Dinamo! Arbitrul craiovean a dictat un penalty pentru oaspeți care a declanșat un adevărat haos în tabăra moldovenilor, iar antrenorul Bogdan Andone a ajuns să fie eliminat.

ADVERTISEMENT

În minutul 25, George Găman a arătat punctul cu var după un duel între Țigănașu și Patriche. Cei doi au sărit la cap în careul lui Ducan, iar ”centralul” craiovean a considerat că dinamovistul a jucat primul mingea, deși Țigănașu a ieșit cu capul spart de pe teren.

Faza a fost verificată la VAR, iar Andrei Chivulete l-a chemat pe Găman să o revadă. Cu toate acestea, arbitrul oltean și-a menținut decizia din teren, penalty pentru Dinamo. Dar Hakim Andallah a ratat.

ADVERTISEMENT

Spiritele nu s-au calmat nici după ce Dinamo a ratat lovitura de la 11 metri. Câteva momente mai târziu, Bogdan Andone a luat ”foc” pentru că ”centralul” partidei n-a acordat o lovitură de la margine în favoarea echipei sale, iar Găman nu a ezitat și l-a eliminat pe tehnicianul Botoșaniului.

ADVERTISEMENT