Sport

Nu se mai termină problemele pentru Dinamo! Fotbalistul care acuza că i-a fost falsificată semnătura a câștigat procesul la TAS

Fotbalistul care susținea că oficialii lui Dinamo i-au falsificat semnătura a avut câștig de cauză la TAS. Clubul trebuie să-i plătească acum o sumă uriașă.
14.03.2022 | 18:50
Nu se mai termina problemele pentru Dinamo Fotbalistul care acuza ca ia fost falsificata semnatura a castigat procesul la TAS
ADVERTISEMENT

Situația clubului Dinamo se complică pe zi ce trece. De parcă problemele financiare n-ar fi fost deja existente, un jucător care a evoluat în trecut în Ștefan cel Mare și-a căutat dreptatea în instanță, a avut câștig de cauză, iar acum trebuie să primească o sumă uriașă.

Teddy Mezague a câștigat procesul la TAS. Susținea că Dinamo i-a falsificat semnătura

Adus în septembrie 2018, fundașul central Teddy Mezague (31 de ani) a părăsit cu scandal echipa, după doar patru meciuri bifate. Acesta acceptase inițial rezilierea pe cale amiabilă, dar apoi s-a „sucit” și a apelat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, acuzând conducerea de la acea vreme că i-a falsificat semnătura.

ADVERTISEMENT

Judecătorii de la Lausanne i-au dat câștig de cauză, dar clubul este în insolvență, așa că singura cale prin care își poate recupera cei 100.000 de euro este înscrierea la masa credală.

Nu e ca și cum poate executa silit. Dacă-și primește banii? În același procent în care vor primi și ceilalți creditori din grupa în care se află el”, a explicat administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spunea francezul în 2018: „Nu le port ranchiună celor de la Dinamo”

În toamna lui 2018, Teddy Mezague se arăta dispus să ajungă la un acord cu oficialii „câinilor” în privința rezilierii și chiar dădea asigurări că nu „poartă ranchiună” pentru modul în care a fost tratat. Potrivit spuselor sale, Mircea Rednic – antrenorul de atunci al echipei – ar fi decis să nu-l mai folosească din cauza unei gafe comise într-un meci cu Dunărea Călărași.

Am fost judecat după meciul cu Călărași, când am comis o greșeală. Nu am avut însă soluție. Până la urmă, am ajuns la un acord și am reziliat înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Nu am discutat deloc cu domnul Rednic despre situația mea! Am vorbit doar cu președintele David și am încheiat totul. E foarte posibil ca marea problemă să fi fost salariul meu.

Era considerat destul de ridicat, din ce am auzit. Nu le port ranchiună celor de la Dinamo, chiar dacă lucrurile care mi s-au întâmplat au fost greșite”, declara apărătorul francez.

ADVERTISEMENT

În prezent, acesta evoluează în liga a doua din Turcia, la Eyupspor, alături de Bogdan Stancu, are 25 de apariții în actuala stagiune și este cotat la 250.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

ADVERTISEMENT