Fotbal intern

Dinamo, veste excelentă înainte de meciul cu CFR Cluj. Câți bani au intrat în cont

17.12.2020 | 20:31
Dinamo veste excelenta inainte de meciul cu CFR Cluj Cati bani au intrat in cont
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo au primit o veste nesperată înainte de derby-ul cu CFR Cluj: vor încasa o parte din salariile restante. Însă meritul nu este al lui Pablo Cortacero&comp, ci al suporterilor dinamoviști care au reușit să strângă din nou bani pentru echipă prin programul DDB.

Fanii-acționari din DDB fac eforturi supraomenești pentru a salva Dinamo și anunță că vor vira încă 1.000.000 de lei în conturile clubului, iar aceștia și-au luat măsuri pentru a fi sută la sută siguri că banii vor ajunge la echipă.

ADVERTISEMENT

Astfel, investiția de 205.000 de euro va fi recuperată odată cu intrarea banilor din următoarea tranșă din drepturile TV, pentru a nu risca o nouă țeapă pe filieră spaniolă. Decizia a fost aprobată într-o majoritate covârșitoare.

Dinamo, încă o gură de oxigen. Peste 200.000 de euro vor intra în conturile clubului prin programul DDB

Pablo Cortacero&comp au dus Dinamo în pragul falimentului, însă Peluza Cătălin Hîldan și suporterii dinamoviști deveniți fani-acționari prin programul DDB au reușit să strângă încă 1.000.000 de lei, echivalentul a 205.000 de euro, care vor ajunge la jucători împreună cu următoarea tranșă din drepturile TV, pe care Dinamo o va primi mai repede decât celelalte echipe, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această veste, fanii dinamoviști au punctat și la capitolul imagine, după ce l-au readus la echipă pe italianul Dario Bonetti, care a renunțat la bani pentru a ajuta gratis Dinamo, fiind noul consilier pe probleme sportive al programului DDB.

Ba mai mult, se pare că proiectul noului stadion din Ștefan cel Mare se derulează cu viteză excelentă, iar fanii dinamoviști visează deja cu ochii deschiși la momentul așteptat deja de prea mulți ani.

ADVERTISEMENT

Jucătorii și toți angajații lui Dinamo sunt neplătiți de patru luni de Pablo Cortacero

Dinamo are o serie pozitivă de cinci meciuri fără înfrângere, dintre care trei victorii, însă jucătorii lui Jerry Gane, noul antrenor al „câinilor roșii”, sunt neplătiți de nu mai puțin de patru luni și deja au început să își depună memorii pentru a deveni liberi de contract, Borja Valle și Juan Camara fiind primii care au recurs la acest gest, renunțând și la foarte mulți bani.

În plus, suporterii lui Dinamo, la fel ca și cei ai Craiovei, cumpără bilete online, meciul cu CFR Cluj fiind „sold out”, chiar dacă partida se joacă fără spectatori, iar toți banii strânși merg de asemenea către club.

ADVERTISEMENT

RESPECT inclusiv prin TRANSFER BANCAR

Astăzi, joi, 17 decembrie, DDB va vira în contul clubului Dinamo 1.000.000 RON….

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 17 decembrie 2020

De altfel, implicarea suporterilor din programul DDB este și mai vizibilă, mai ales după ce s-a decis în urma unei ședinte a Consiliului de Administrație ca numele suporterilor din DDB să apără pe echipamentul de joc al celor de la Dinamo de-acum încolo, iar FANATIK a prezentat în exclusivitate documentul oficial.