Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamovistul Dragoş Sterpu, contre dure cu Robert Niţă în disputa fanilor: “Bazinul vostru se termină prin Bucureşti” / “Probabil n-aveţi satelit în Spania”

Dragoș Sterpu, fost lider al DDB Spania, și Robert Niță, ex-jucător la Rapid, au avut contre dure pe tema numărului de fani pe care îl au cele două echipe.
30.03.2024 | 16:21
Dinamovistul Dragos Sterpu contre dure cu Robert Nita in disputa fanilor Bazinul vostru se termina prin Bucuresti  Probabil naveti satelit in Spania
Dinamovistul Dragoş Sterpu, contre dure cu Robert Niţă în disputa fanilor: “Bazinul vostru se termină prin Bucureşti” / “Probabil n-aveţi satelit în Spania” sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamovistul Dragoș Sterpu și Robert Niță, fostul jucător al celor de la Rapid București, s-au contract în direct la FANATIK SUPERLIGA, imediat după ce s-a aflat că meciul dintre Dinamo și Petrolul se va juca având spectatori în tribune.

Robert Niță și Dragoș Sterpu, dialog dur în disputa suporterilor

Cei doi au avut un dialog dur în disputa suporterilor, ambii afirmând că echipa pe care ei o susțin are o medie mai mare de spectatori, în deplasare, decât cealaltă.

ADVERTISEMENT

Dragoș Sterpu: „Robert, uiți un lucru, Dinamo nu este Rapid”.

Robert Nițu: „Păi nu are cum, Rapid e pe locul 2”.

Dragoș Sterpu: Nu, te rog frumos, lasă-mă să vorbesc. Când spui Dinamo, spui echipa națională și cred că ai văzut că peste tot pe unde a mers Dinamo, nu vin din București marea majoritate a suporterilor. Vin de la Cluj, vin de peste tot”.

Robert Niță: „Păi și la Rapid vin toți din București?”, a fost contra celor doi la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Dragoș Sterpu, atac dur la adresa fanilor din Giulești: „Bazinul vostru se termină în București”

Dragoș Sterpu a continuat dialogul cu fostul jucător de la Rapid și a avut un atac dur la adresa fanilor din Giulești. Acesta este de părere că lumea se duce la meciurile din deplasare ale „alb-vișiniilor” doar pentru a se uita la partidă și nu pentru a fi alături de echipă.

Dragoș Sterpu: „Pai voi nu prea aveți suporteri în deplasare, bazinul vostru e pe undeva prin București, acolo se termină”

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Probabil în Spania nu aveți satelit și nu vedeți decât meciurile de pe Giulești. Rapidul unde joacă în deplasare, acolo umple stadioane, domnu’ Dragoș”.

Dragoș Sterpu: „Pai da, dar vine lumea să-i vadă pe Rapid, nu să-i susțină pe Rapid. Nu ai înțeles”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Păi vin să-i susțină suporterii fideli, galeria, care merg organizați si pentru care clubul își asumă responsabilitatea.

Dar uitați-vă la media de spectatori a Rapidului în deplasare să vedeți că este o medie serioasă, chiar dacă Rapid nu are o zonă exclusivistă de suporteri în deplasare cum au cei de la Dinamo și FCSB”, a declarat Robert Niță în încheierea dialogului avut cu Dragoș Sterpu la FANATIK SUPERLIGA

Pentru Rapid București urmează meciul din play-off cu Universitatea Craiova, meci pe care jucătorii din Giulești sunt obligați să-l câștige pentru a mai spera la titlu.

Dinamo va juca în play-out cu Petrolul, partidă din care „alb-roșiii” trebuie să iasă neînvinși pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

Dragoș Sterpu s-a contract în direct cu Rober Niță în disputa suporterilor

ADVERTISEMENT
Tags: