Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lider DDB, atac dur la fanii Rapidului: „Dacă iubeşti echipa, nu vii să stai la lojă!”

Dragoș Sterpu, unul dintre liderii DDB, a avut un discurs acid la adresa galeriei Rapidului înainte de meciul de pe Arena Națională.
27.01.2024 | 00:40
Lider DDB atac dur la fanii Rapidului Daca iubesti echipa nu vii sa stai la loja
Dragoș Sterpu, atac la galeria Rapidului înainte de derby-ul cu Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dragoș Sterpu i-a atacat dur pe cei din conducerea lui Dinamo, însă nici marii rivali de la Rapid nu au scăpat după scandalul biletelor dinaintea derby-ului de pe Arena Națională.

Dragoș Sterpu, convins că PCH a plătit o poliță pentru ce s-a întâmplat la meciul tur din Giulești: „Ei pot spune”

Dragoș Sterpu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre scandalul biletelor la Dinamo – Rapid: „Nu pot comenta mult și spun de ce. În primul rând, prin regulament, o echipă gazdă e obligată să dea 5% din bilete.

ADVERTISEMENT

Prin acorduri cu șefii de galerii, se pot suplimenta și lucrul ăsta se practică și e un foarte bun pentru fotbal. Este făcut pentru spectatori, nu pentru tribune goale. 

Ce s-a întâmplat acuma între Rapid și Dinamo sigur are legătură cu ce s-a întâmplat în meciul tur. Lucrul ăsta îl pot spune doar Elias și Liviu Ungurean cred că îl cheamă. 

ADVERTISEMENT

Ei doi pot spune ce s-a întâmplat la meciul tur. Lucrurile astea se fac între șefii de peluze, de galerii. E un lucru pe care eu nu îl cunosc și nu pot spune ce s-a întâmplat. Sigur e ceva la mijloc legat de meciul tur.

Și dacă PCH a luat decizia să le dea doar 2.800 și să îi urce la inelul trei, eu nu văd nicio problemă. Dacă sunt rapidiști vin să-și susțină echipa. Dacă vor loje, să-și cumpere loje”.

ADVERTISEMENT

Dragoș Sterpu îl „înțeapă” pe Bocciu: „L-au băgat la înaintare. Trebuie să știe bine ce-au făcut ei la meciul tur”

Dragoș Sterpu îi lovește pe rapidiști acolo unde îi doare mai tare: „Așa mi se pare corect. Noi am mers după Dinamo în liga a doua unde a fost nevoie. Unde ne-au pus. Ne-au ascuns, ne-au băgat într-un colț de peluză, închiși între gratii. Te duci să susții echipa, nu să stai la loje. Dacă iubești cu adevărat echipa ta”.

Galeria lui Dinamo a refuzat să mai intre la derby-ul din Giulești, după ce PCH și Sud Dinamo nu au putut să își afișeze scenografia pregătită: „Mi se pare că s-a făcut mult tam-tam, l-au băgat pe Liviu la înaintare. El trebuia să știe bine ce-au făcut ei la meciul tur. În general, șefii de peluză sunt oameni foarte orgolioși”. 

ADVERTISEMENT

Rapid îi invită pe suporteri să urmărească derby-ul cu Rapid pe stadionul Giulești: „Cântecele vor răsuna până pe Arenă”

Clubul Rapid a susținut protestul Peluzei Nord și deschide porțile în Giulești pentru fanii care doresc să urmească partida de pe stadion: „Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.


Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă. Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri”

Dragoș Sterpu, unul dintre liderii DDB, i-au la zid pe ultrașii Rapidului, în frunte cu Bocciu

ADVERTISEMENT