Sport

„Dinozaurul” Nistor și-a prelungit contractul cu U Cluj. Pe ce perioadă a semnat

Cel mai bun jucător al lui U Cluj, Dan Nistor, și-a prelungit contractul cu „șepcile roșii”. Mutare importantă pentru formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.
29.11.2023 | 19:45
Dinozaurul Nistor sia prelungit contractul cu U Cluj Pe ce perioada a semnat
Dan Nistor și-a prelungit contractul cu U Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Fanii lui U Cluj au primit o veste excelentă. Dan Nistor a semnat prelungirea contractului cu formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău. Golgheterul „șepcilor roșii” mai avea contract cu U Cluj până la finalul sezonului.

„Dinozaurul” Nistor și-a prelungit contractul cu U Cluj. Pe ce perioadă a semnat

După revenirea de senzație cu Rapid, U Cluj a dat o nouă lovitură. Formația aflată în mare formă i-a prelungit șederea lui Dan Nistor pe Cluj Arena pentru încă un an. Astfel, mijlocașul în vârstă de 35 de ani va fi jucătorul lui U Cluj până în vara anului 2025.

ADVERTISEMENT

„’Dinozaurul’ și-a prelungit contractul. Dan Nistor va evolua la ‘U’ până în 2025 ! Dan Nistor a semnat astăzi prelungirea cu un an a contractului cu FC Universitatea Cluj, care expira în vara viitoare”, a fost anunțul făcut de U Cluj pe pagina oficială de Facebook.

De asemenea, clujenii au anunțat cu un afiș extrem de spectaculos prelungirea contractului lui Dan Nistor. În actuala stagiune, mijlocașul de 35 de ani este cel mai bun marcator al lui U Cluj și al doilea golgheter al SuperLigii, cu 8 goluri.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, impresionat de Dan Nistor după Rapid – U Cluj 2-3: „Bă, tu câți ani ai?”

U Cluj a reușit o „remontada” de senzație contra Rapidului chiar pe Giulești. După ce au fost conduși cu 0-2, clujenii au înscris de trei ori consecutiv și au câștigat toate cele trei puncte în urma duelului din etapa a 17-a a SuperLigii.

Deși nu a contribuit decisiv la niciunul dintre cele trei goluri, Dan Nistor a făcut un meci de senzație și l-a impresionat pe Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a lăudat pe „decarul” lui U Cluj.

ADVERTISEMENT

„Rapid a pierdut din cauza experienței pe care o au cei de la Universitatea Cluj. Cât au alergat bătrânii de la Universitatea Cluj. Am stat de vorba cu ei. L-am întrebat pe Nistor Bă, tu câți ani ai? Mi-a zis 35. La cum alergi, mai joci 7-8 ani, i-am zis. Și Nistor mi-a zis Nea Mitică, nu 7-8, dar 5 sigur mai joc!

I-a făcut praf cu experiența. Cu experiența i-a bătut. Au schimbat tactica de joc din mers. Neluțu i-a bătut tactic. (n.r. l-a bătut pe Bergodi?) Vai de mine și de mine. La 2-0 trebuie să schimbe mijlocul terenului. Pe Ioniță l-a schimbat abia în minutul 80.

ADVERTISEMENT

Trebuia să bage 2-3 proaspeți. Pe unul în fața fundașilor centrali, că acolo i-a curățat. Tactic i-a curățat Sabău! Parcă jucau în curtea școlii. Nistor dribla pe linia lui 16 metri. A dat niște pase, mamă, mamă”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT