Life

Dinu Maxer, imagini cu noua iubită? A postat o fotografie romantică alături de o femeie misterioasă

Dinu Maxer, imagini cu noua iubită pe Instagram? Ce imagine romantică a publicat acesta alături de o tânără misterioasă.
09.08.2023 | 00:21
Dinu Maxer imagini cu noua iubita A postat o fotografie romantica alaturi de o femeie misterioasa
Dinu Maxer, imagini cu noua iubită pe Instagram? Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer, imagini cu noua iubită? Artistul a postat o fotografie romantică alături de o femeie misterioasă.

Dinu Maxer, imagini cu noua iubită pe Instagram?

Dinu Maxer a recunoscut și el că este într-o relație după divorț? Dacă Deea Maxer s-a afișat cu noul ei partener de ceva vreme, dar iată că Dinu Maxer abia acum a postat imagini cu o femeie.

ADVERTISEMENT

Să fie oare această brunetă misterioasă din imagini noua iubită a artistului? Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază extrem de romantică.

Cel mai probabil dansau și Dinu Maxer a prins-o în brațe pe femeia misterioasă, creând o imagine de adevărați îndrăgostiți. Dinu și posibila sa iubită se privesc adânc în ochi într-un peisaj superb de apus de soare.

ADVERTISEMENT

„Ce mișto e poza! Super! Vă pupăm”, „Să fie cu noroc”, „Cine-i fericita?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de oameni pe rețelele de socializare.

Dinu Maxer și presupusa iubită
Dinu Maxer și presupusa iubită

Deea Maxer s-a afișat de mult cu noul iubit

Pe de altă parte, Deea Maxer nu este atât de secretoasă cu viața ei personală. Ea se iubește de ceva timp cu Robert Drilea, un tânăr de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

După divorțul de Dinu Maxer, ea a șocat pe toată lumea că deja s-a afișat cu noua ei cucerire. Chiar dacă mulți au criticat-o, Deea trăiește acum o perioadă extrem de frumoasă.

Robert, iubitul Deei Maxer, chiar i-a cunoscut pe copiii pe care aceasta îi are cu Dinu Maxer, lucru care nu l-ar fi încântat neapărat pe cântăreț. Mulți au criticat-o pentru acest gest, dar și pentru că a plecat în vacanță cu iubitul ei și fără copii.

ADVERTISEMENT

„Un TATĂ excepțional… mama, care spunea că-i iubește, unde este? Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii?!’,

  „Mama are treaba cu noul iubit, este îndrăgostită”,  „Felicitări, să ai grija de copii, că sunt micuți și Domnul te va răsplăti… că ea e cu iubitul…rușine să-i fie”, au scris oamenii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: