Life

Deea Maxer, pregătită pentru al treilea copil după divorțul de Dinu Maxer. Ce spune noul ei partener

Deea Maxer este pregătită să fie mamă pentru a treia oară, după divorțul de Dinu Maxer. Cum a reacționat noul ei partener?
26.07.2023 | 17:34
Deea Maxer pregatita pentru al treilea copil dupa divortul de Dinu Maxer Ce spune noul ei partener
Deea Maxer este impreuna cu Robert Drilea dupa divortul de Dinu Maxer. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Deea Maxer a oferit noi detalii despre viața sa de după divorțul de Dinu Maxer, alături de care a fost căsătorită 18 ani și a adus pe lume doi copii, respectiv un băiat și o fată. Deea Maxer a mărturisit de curând că i-ar plăcea să devină mamă și pentru a treia oară, cu noul iubi. Cum reacționează acesta?

Ce spune Deea Maxer despre al treilea copil. Este de acord noul partener?

Artista a mărturisit că a discutat cu Robert Drilea, noul partener de viață, și posibilitatea de a deveni părinți. Pentru ea s-ar întâmpla pentru a treia oară să fie mamă, iar pentru Robert Drilea ar fi pentru prima oară când ar deveni tată.

ADVERTISEMENT

Robert Drilea își dorește să aibă un copil cu Deea Maxer, dar momentan ambii se lasă în voia sorții. Un lucru este cert, ”au planuri frumoase împreună”, a mai transmis artista, care a subliniat și că nu se vor lăsa până nu le vor îndeplini.

”Robert își doreste copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a declarat Deea Maxer pentru playtech.ro

ADVERTISEMENT

Suferă copiii Deei și ai lui Dinu Maxer în urma divorțului?

Din căsnicia cu Dinu Maxer, Deea Maxer are un fiu pe nume Andreas, care a rămas în grija tatălui, și o fiică pe nume Maysa Maria, care a rămas în grija ei. Multă lume consideră că prin divorț, Deea și Dinu Maxer și-au făcut copiii să sufere.

Deea Maxer a explicat că fetița și băiețelul ei nu sunt supărați pe faptul că părinții lor s-au separat. Dimpotrivă, s-au apropiat de Robert Drilea, noul partener al artistei, care le-a exprimat afecțiunea celor mici, fiind un familist convins.

ADVERTISEMENT

”Despărțirea de Dinu nu afectează în niciun fel copiii. Cei mici sunt foarte bine în momentul de față. Maysa este în permanență în București. Are tot felul de activități la grădiniță și mă ocup atât eu, cât și părinții mei care sunt aici în București. Robert iubește foarte mult copiii, este înconjurat de copii.

Este familist. Îi iubește foarte mult pe Andreas și pe Maysa. Își petrece foarte mult timp cu Maysa, pentru că locuim ,oarecum, împreună. Locuim în două case, ori la mine, ori la el. Dacă Maysa este în permanență cu mine, este în permanență și cu Robert.

ADVERTISEMENT

S-au atașat unul de altul. Pentru mine contează foarte mult. Omul de lângă mine, pe lângă faptul că trebuie să mă iubească pe mine, trebuie să îmi accepte copiii. ”, a mai comunicat Deea Maxer pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: