Life

Deea Maxer nu ține cont de gura lumii. Ce mesaj a transmis după ce a fost aspru criticată

Ce mesaj a transmis Deea Maxer în mediul online după ce a fost acuzată că a uitat de copii și acordă mai mult timp iubitului.
12.07.2023 | 18:36
Deea Maxer nu tine cont de gura lumii Ce mesaj a transmis dupa ce a fost aspru criticata
Cum a răspuns Deea Maxer celor care o critică. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deea Maxer trece printr-o perioadă frumoasă alături de iubitul său, iar dansatoarea nu se sfiește să arate acest lucru tuturor. De multe ori își atrage și critici, însă după ce recent a fost acuzată că a uitat de copii săi, vedeta a transmis un mesaj neașteptat.

Gestul făcut de Deea Maxer în fața criticilor

De când a anunțat divorțul de Dinu, Deea Maxer nu mai face compromisuri. Dansatoarea și-a propus să fie fericită și se pare ca în brațele noului iubit a găsit liniștea de care avea nevoie. Totuși, acest lucru nu este pe placul tuturor.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a fost într-o vacanță binemeritată în Grecia împreună cu noul partener. În această perioadă, cei doi copii pe care îi are cu Dinu Maxer au rămas în grija tatălui. Iar când s-a aflat acest lucru, pe internet a izbucnit un adevărat scandal.

Oamenii au criticat-o aspru pe Deea Maxer, spunând inclusiv faptul că și-a uitat copiii și îi acordă mai multă importanță lui Robert Drilea. Pe Dinu, în schimb, publicul l-a lăudat și l-a catalogat drept părinte model.

ADVERTISEMENT

Dacă în trecut Deea Maxer a recunoscut că nu-i este ușor atunci când primește astfel de mesaje de la persoane care nu știu exact cum stă situația, acum nu a mai oferit la fel de multe explicații, ci s-a rezumat la a trimite un mesaj scurt și cuprinzător, tot pe internet.

Pe contul său de Instagram a publicat un clip video dintr-un peisaj de poveste. În imagini, Deea Maxer privește pescărușii care zboară pe deasupra mării și se poate observa foarte clar că este relaxată, semn că vorbele rele nu o mai ating.

ADVERTISEMENT

Alături de filmuleț, vedeta a postat și mesajul: „Rămâi fericit!”. Iar urmăritorii au înțeles ce a vrut să le transmită și au lăsat mai multe comentarii. „Mereu și pentru totdeauna”, i-a scris cineva fostei soții a lui Dinu Maxer.

Cum a reacționat Dinu Maxer când a văzut criticile la adresa Deei

Pe de cealaltă parte, Dinu Maxer a făcut câteva declarații în care a dezvăluit că nu ține cont de criticile primite de fosta soție, ba chiar nu citește comentariile respective venite din parte oamenilor. De altfel, a mărturisit că Deea Maxer are în plan și o vacanță cu cei mici.

ADVERTISEMENT

„E gura lumii. Eu nici măcar nu citesc aceste comentarii. (…)  Am semnat un contract ca prezentator, cântăreț. Cam toată vara voi fi la mare. Cu Andrei fac programul pentru copii. Fata e la mine, pentru o săptămână.

Sunt singurel, cu amândoi, dar n-am nevoie de bonă sau de altcineva ca să mă ajute. Sunt atât de mândru de Andrei, stă cu surioara lui când e nevoie. Ambii au urcat pe scenă, alături de mine. Or să facă concediu și cu Deea”, a declarat Dinu Maxer pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT