Life

Dinu Maxer, mesaj pentru mama iubitei sale, Magdalena. Ce i-a spus artistul

Ce mesaj a avut Dinu Maxer pentru mama iubitei, Magdalena Chihaia. Ce i-a spus artistul acesteia chiar pe rețelele de socializare.
28.08.2023 | 10:13
Dinu Maxer mesaj pentru mama iubitei sale Magdalena Ce ia spus artistul
Ce mesaj a avut Dinu Maxer pentru mama iubitei. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer, mesaj pentru mama iubitei sale, Magdalena. Ce i-a scris artistul chiar pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a avut Dinu Maxer pentru mama iubitei

Femeia care ar putea să ajungă soacra artistului în viitor și-a serbat de curând ziua de naștere. Noua iubită a lui Dinu Maxer, Magdalena, i-a compus mamei sale un mesaj din care se înțelege cât de importantă este pentru ea.

ADVERTISEMENT

Magdalena Chihaia a scris niște cuvinte extrem de frumoase și emoționante despre cea care i-a dat viață. Desigur, și Dinu Maxer a reacționat.

Dacă o cunoaște sau nu pe mama iubitei sale nu știm, dar cert este că artistul i-a transmis acesteia un mesaj de ziua sa.

ADVERTISEMENT

„Astăzi este ziua celei mai importante persoane din viață mea, fără de care nu aș fi existat și nu aș fi fost ceea ce sunt acum. La mulți ani, dragă MAMA!

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat și pentru toată răbdarea pe care ai avut-o cu mine! Mă simt onorată și fericită că TU ești MAMA mea! Dumnezeu m-a binecuvântat aducându-mă în brațele tale! Îți mulțumesc că ai creat un OM cu care să te poți mândri.

ADVERTISEMENT

 Te iubesc până la cer și înapoi! Îți doresc multă fericire, sănătate și o zi magică!”, a scris Magdalena Chihaia pe pagină ei de Instagram.

„Laaaaaaaa muuuuuulti aaaaaaaaaaaaani!!!!! Cu sănătate!”, a scris și Dinu Maxer.

Cine e noua iubită a lui Dinu Maxer

Dinu Maxer s-a afișat cu noua lui iubită. Magdalena Chihaia este cea care l-a cucerit pe artist. Bruneta este dansatoare și coregrafă.

ADVERTISEMENT

Artistul a publicat deja mai multe imagini cu noua cucerire, cu care se mândrește pe rețelele de socializare. Magdalena Chihaia are 37 de ani și este și profesoară de dans.

Aceasta susține cursuri de teatru pentru copii și chiar a avut un contract cu Teatrul Elisabeta din București. Ea are și o companie specializată în organizarea de evenimente.

ADVERTISEMENT
Tags: