Life

Cine ar fi noua iubită a lui Dinu Maxer. A participat la o emisiune de mare succes

Deea și Ada sunt deja istorie, Dinu Maxer și-ar fi făcut deja o nouă iubită. De data asta, nu e străină deloc publicului.
16.05.2023 | 09:33
Cine ar fi noua iubita a lui Dinu Maxer A participat la o emisiune de mare succes
Dinu Maxer ar avea, deja, o nouă iubită. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer nu pierde vremea și deja ar avea o nouă iubită. Ada, femeia cu care s-a cuplat după divorțul de Deea este deja istorie. Artistul și-a petrecut weekendul alături de o celebră brunetă din showbizul românesc.

Cine ar fi noua iubită a lui Dinu Maxer. E vedetă în România

Puțin peste o lună a trecut de când Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează, însă de atunci s-au schimbat multe lucruri. La momentul actual, dansatoarea este fericită și complet îndrăgostită de Robert Drilea, în brațele căruia se fotografiază mândră. 

ADVERTISEMENT

Dar nici Dinu nu a pierdut vremea. Artistul a început, după despărțire, o relație cu o tânără frumoasă. Ada îi cunoscuse copiii și apropiații spun că aveau planuri de vacanță, dar atenția venită dintr-o dată spre ea, a condus la despărțire.

Se pare că și pe ea dat-o uitării acum. Conform spynews.ro, Dinu Maxer are deja o nouă iubită. De data aceasta, însă, aceasta este vedetă în showbiz, astfel că paparazzii care se află mereu pe urmele artistului nu o mai sperie.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre Magdalena Chihaia sau -așa cum o știe publicul- măicuța de la iUmor. Focoasa brunetă a fost de două ori semifinalistă în concursul de la Antena 1. Cea despre care se crede că este noua iubită a lui Dinu Maxer seamănă cu Deaa nu doar la culoarea părului, ci și la pasiuni.

Magdalena Chihaia este, la rândul său, dansatoare. Însă este și actriță, joacă în spectacole de teatru, și este MC. Apropiați ai artistului au confirmat pentru sursa menționată anterior faptul că, întra-adevăr, ea și Dinu Maxer sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Cum s-au dat de gol vedeta de la iUmor și Dinu Maxer

Aceștia au dezvăluit că Magdalena și Dinu Maxer au petrecut weekendul la mare. Noua iubită l-ar fi invitat pe Dinu Maxer la un festival de dans. Pe lângă mărturiile celor din anturajul artistului, vedetele s-au dat singure de gol.

Pe rețelele sociale, chiar dacă nu s-au etichetat unul pe celălalt, au publicat imagini de pe terasa camerei de hotel, Mai exact, aceeași fotografie cu apusul de soare s-a regăsit pe paginile amândurora.

ADVERTISEMENT

Totodată, în videoclipurile făcute publice chiar de Dinu Maxer, la o privire mai atentă, se poate observa că artistul și noua iubită dansează foarte apropiați. Mai târziu, ei s-au retras într-un colț pentru a putea sta de vorbă, mai susține sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT