Life

Dinu Maxer, reacție promptă după ce i-a surprins pe Deea și Robert în timp ce se sărutau: ”Știam că va fi acolo”

Dinu Maxer, declarație surprinzătoare după ce a văzut-o pe Deea pupându-se cu actualul partener, Robert. Ce a mărturisit.
12.06.2023 | 11:15
Dinu Maxer reactie prompta dupa ce ia surprins pe Deea si Robert in timp ce se sarutau Stiam ca va fi acolo
Dinu Maxer, declarație surprinzătoare după ce a văzut-o pe Deea pupându-se cu actualul partener, Robert. Ce a mărturisit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul component al formației AXXA a avut o reacție promptă după ce i-a surprins pe frumoasa brunetă și noul iubit în timp ce se sărutau. Cântărețul a dezvăluit că știa că va fi acolo actualul partener de viață al dansatoarei.

Dinu Maxer, declarație surprinzătoare după ce a văzut-o pe Deea pupându-se cu actualul partener, Robert. Ce a mărturisit

Dinu Maxer a făcut o declarație surprinzătoare după ce a văzut-o pe Deea pupându-se cu actualul partener, Robert. Vedeta a mărturisit că era conștient că bărbatul o va însoți pe fosta soție la evenimentul unde au prezentat împreună.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă cele două vedete au renunțat să mai semneze contracte pentru aceleași show-uri private și drumurile profesionale li s-au separat, însă nu înainte de a avea parte de câteva momente ușor penibile.

„Acum mă gândesc că ți-aș mai da o altă știre bombă, nu de alta dar ești prietena mea de atâta timp. Fără să vreau, la evenimentul de care s-a scris atâta, unde a fost el și unde n-a venit prin surprindere.

ADVERTISEMENT

N-am fost pus în fața faptului, știam că va fi acolo, ba dimpotrivă am stat de vorbă. La un moment dat, ducându-mă să o chem pe Deea pentru un anumit moment, am avut un botez atipic, trebuia să prezentăm mult mai des.

Ducându-mă afară unde stăteau ei la o masă să îi chem, i-am văzut sărutându-se și n-am simțit nimic, un gol în stomac, o supărare, ceva”, a declarat Dinu Maxer la Detectorul de minciuni, de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer și Deea, pe drumuri separate

Dinu Maxer a mai subliniat că a făcut public acest amănunt pentru că nu mai simte nimic pentru fosta soție, Deea, de când au anunțat că au luat-o pe drumuri separate. Ei au divorțat după o relație care a durat 18 ani.

Artistul și fosta parteneră de viață au împreună și doi copii, o fată și un băiat, care l-au acceptat imediat pe noul iubit al mamei lor. Mai mult decât atât, cântărețul a rămas șocat când a aflat că fiica sa, Maysa, se înțelege bine cu Robert.

ADVERTISEMENT

Din fericire, copiii au trecut cu bine peste separarea părinților. Băiatul a rămas să locuiască cu Dinu Maxer, în timp ce copila se află în grija dansatoarei. Deea Maxer beneficiază de ajutor în creșterea ei din partea mamei sale.

ADVERTISEMENT