Life

De ce nu a vrut Dinu Maxer să se însoare cu Deea. Cum a fost convins, de fapt, să meargă la starea civilă

Motivul pentru care Dinu Maxer nu a vrut să se însoare cu Deea. Cum a fost convins, în cele din urmă, să meargă la starea civilă.
25.05.2023 | 18:04
De ce nu a vrut Dinu Maxer sa se insoare cu Deea Cum a fost convins de fapt sa mearga la starea civila
De ce nu a vrut Dinu Maxer să se însoare cu Deea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinu Maxer a dezvăluit că, în primă fază, nu a vrut să se însoare cu Deea Maxer. Cei doi au avut o relație de 18 ani și au fost căsătoriți timp de 14. Cu aproximativ două luni în urmă, cei doi au divorțat oficial.

Motivul pentru care Dinu Maxer nu a vrut să se însoare cu Deea. Cum a fost convins să facă marele pas

În urmă cu aproape două luni, Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează, după aproape 15 ani de căsnicie și 18 de relație. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Deea era doar o adolescentă. De atunci a început povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

În timp ce Deea și-a refăcut deja viața și are deja un nou iubit, Dinu Maxer încă nu are o relație stabilă, însă a încercat deja să fie cu cineva. Cântărețul spune că, de fapt, nu a vrut să se căsătorească niciodată.

Dinu a spus că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar alege să se căsătorească cu mama copiilor săi. Căsnicia lor a fost una frumoasă, așa că nu regretă nimic. Cu toate acestea, nu știe dacă va mai face marele pas în viitor. În același timp, nici nu exclude posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului.

ADVERTISEMENT

“Eu nu am vrut să spun DA niciodată, am fost convins, nu păcălit, convins de Deea și trebuie să recunosc că a fost o căsătorie superbă, aș mai zice încă o dată da.

Pentru viitor în schimb nu știu dacă pot să-ți răspund la această întrebare, în principiul 95% nu (n.r. să se căsătorească din nou), dar există acea surpriză pe care ți-o dă viața și e bine să nu spui niciodată nu”, a povestit Dinu Maxer pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer își amintește despre relația cu Nicoleta Luciu

Înainte de a începe relația cu Deea, Dinu Maxer a fost împreună cu Nicoleta Luciu, la începutul anilor 2000. Divorțul i-a adus aminte de fosta relație, chiar dacă el și fosta Miss România nu au fost căsătoriți.

Relația lor a fost una destul de mediatizată la vremea respectivă, la fel și despărțirea. Și divorțul de Deea a fost mediatizat, însă cântărețul nu mai simte presiunea de acum mai bine de 18 ani.

ADVERTISEMENT

“Sunt la a doua experiență de acest gen, fiindcă în anul 2005 exista un ‘divorț’ în ghilimele, că noi n-am fost căsătoriți, între mine și Nicoleta Luciu, care a fost extrem de mediatizat și iată-mă la a doua experiență de acest gen.

Trebuie să recunosc că nu am crezut că n-o s-o mai trăiesc vreodată, dar iată-mă având în vedere că se întâmplă, sunt antrenat, deci nu simt presiunea”, a mai declarat Dinu Maxer pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: