Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dioszegi și-a făcut calculele de Europa după Rapid – Sepsi 0-1. „4 puncte cu Craiova și FCSB”. Când se vor dubla primele

Laszlo Dioszegi a făcut calculele pentru Europa după ce Sepsi a învins Rapid pe Giulești. Patronul formației de la Sfântu Gheorghe pregătește și prime mai mari pentru jucători.
18.04.2024 | 18:24
Dioszegi sia facut calculele de Europa dupa Rapid  Sepsi 01 4 puncte cu Craiova si FCSB Cand se vor dubla primele
Laszlo Dioszegi a făcut calculele pentru Europa. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a pregătit calculele de Europa și anunță și prime mai mari pentru jucătorii lui Sepsi. După victoria de pe Giulești cu Rapid, conducerea formației de la Sfântu Gheorghe își face planuri mari.

Dioszegi și-a făcut calculele de Europa după Rapid – Sepsi 0-1. „4 puncte cu Craiova și FCSB”

Laszlo Dioszegi și-a făcut calculele pentru Europa după victoria cu Rapid și speră la locul 3 în SuperLiga. Patronul lui Sepsi este de părere că formația de la Sfântu Gheorghe are șanse să facă 4 puncte în meciurile de acasă cu Universitatea Craiova și FCSB.

ADVERTISEMENT

“Am fost foarte entuziasmat pentru că așteptam de mult să spargem ghiața și să venim acasă cu trei puncte. Până acum am avut două egaluri și o înfrângere și era timpul să echilibrăm balanța.

Am fost foarte încântați pentru că băieții s-au dăruit 100% pe teren. Jos pălăria pentru ceea ce au arătat aseară. Avem și antrenor și spirit de luptă, tot ce trebuie în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Se vorbea despre noi că nu o să câștigăm niciun meci și așa mai departe, iată că am arătat că la fiecare meci că putem să fim egali, chiar și cu FCSB cu toate că acolo am pierdut. 

Mai sunt 6 etape și se poate întâmpla orice în aceste meciuri. Ne gândim și la locul 3, dar trebuie să fim realiști că există o diferență de punte între noi și locul 3. Sunt patru puncte. Vedem ce putem să facem.

ADVERTISEMENT

Avem acum 2 meciuri acasă cu Universitatea Craiova și FCSB. Dacă reușim să acumulăm 4 puncte o să sperăm mai departe. Nu vrem să facem rău nimănui, noi vrem să câștigăm și să aducem zâmbete pe fața suporterilor noștri”, a spus Laszlo Dioszegi, la FANATIK SUPERLIGA.

Când se vor dubla primele la Sepsi

Laszlo Dioszegi a anunțat și când se vor dubla primele pentru jucătorii lui Sepsi. Conducerea de la Sfântu Gheorghe are în plan să le dea jucătorilor 600 de euro per punct, în loc de 300, în momentul în care echipa se califică în Europa.

ADVERTISEMENT

“Pentru fiecare meci câștigat au prime. În play-off au 300 de euro pentru fiecare punct câștigat. Pentru un loc de Europa fiecare jucător are stipulat în contract niște sume. Nu pot să le spun, dar nu sunt prea mari, dar nici prea mici.

Dacă prindem cupele europene vor avea prime duble pentru toate meciurile câștigate în play-off. Adică 600 de euro punctul”, a mai spus Dioszegi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Calculele lui Sepsi pentru Europa

ADVERTISEMENT