Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Informație groaznică după Rapid – Sepsi 0-1. „Are ruptură de ligamente! Lipsește minimum 6 luni”

Veste groaznică după Rapid - Sepsi 0-1. Nicolae Păun, mijlocaşul care s-a accidentat în minutul 84 al meciului, are ligamente încrucişate.
16.04.2024 | 13:09
Informatie groaznica dupa Rapid  Sepsi 01 Are ruptura de ligamente Lipseste minimum 6 luni
Informație groaznică după Rapid – Sepsi 0-1. „Are ruptură de ligamente! Lipsește minimum 6 luni”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi a obţinut o victorie mare în Giuleşti, scor 1-0 cu Rapid. Covăsnenii intră în cursă pentru un loc în cupele europene, fiind la patru puncte de podium, cu şase etape înainte de finalul campionatului.

Informație groaznică după Rapid – Sepsi 0-1. „Are ruptură de ligamente! Lipsește minimum 6 luni”

Bucuria lui Sepsi a fost umbrită de o accidentare horror. Nicolae Păun a fost schimbat în minutul 84 al meciului, iar diagnosticul a fost crunt, ruptură de ligamente încrucişate, iar mijlocaşul defensiv va fi out timp de şase luni.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a dezvăluit informaţia la FANATIK SUPERLIGA, spunând că este o lovitură importantă pentru club, mai ales că lotul se subţiază cu fiecare meci în parte:

“Am primit o veste groaznică. Nicolae Păun are ruptură de ligamente încrucişate, lipseşte minimum 6 luni. Acum cinci minute mi-a spus Attila Hadnagy. Ca om e foarte greu.

ADVERTISEMENT

Era un jucător important, a avut nişte meciuri foarte bune. Minimum şase luni va lipsi. Probabil va mai juca în anul 2025. Din păcate, vestea asta umbreşte succesul de aseară.

“Era un stâlp la mijloc. Nu prea mai avem nici mijlocaşi defensivi”

Juca din ce în ce mai bine, era un stâlp la mijloc. Nu prea mai avem nici mijlocaşi defensivi. Doar Alimi. Mijlocaşi ofensivi mai avem: Kalaku, să vedem cu Matei ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Din păcate suntem mai puţini după fiecare meci. Victoria a fost entuziasmantă, aşteptam să spargem gheaţa, să venim acasă cu o victorie. Am avut două egaluri şi o înfrângere.

“Într-un colţişor ne gândim şi la locul trei”

Jos pălăria pentru ce au arătat aseară. Avem antrenor, avem echipă, spirit de luptă. Tot ce trebuie în momentul de faţă. Mulţi au considerat că suntem un sparring partner pentru celelalte echipe. 

ADVERTISEMENT

Într-un colţişor ne gândim şi la locul trei. Există o diferenţă de patru puncte, avem două meciuri acasă, cu Universitatea Craiova şi FCSB. Dacă acumulăm patru puncte, sperăm mai departe. Dacă reuşim şase, privim mai departe”, a spus Dioszegi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT