Life

Direct din închisoare, Călin Donca i-a trimis soției sale un mesaj neașteptat: „Poate spuneți că am luat-o pe interes”

Călin Donca, aflat din închisoare, a transmis un mesaj neașteptat pentru soția lui. Ce a spus afaceristul despre femeia care îi este alături de 15 ani.
16.11.2023 | 09:47
Direct din inchisoare Calin Donca ia trimis sotiei sale un mesaj neasteptat Poate spuneti ca am luato pe interes
Mesajul pe care Călin Donca i l-a trimis soției sale din închisoare. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși a fost arestat preventin în urmă cu aproape o lună, pe conturile pe care Călin Donca le deține în mediul online a a apărut un mesaj dedicat soției sale. Ce a transmis afaceristul.

Călin Donca, mesaj din închisoare pentru soția lui

Pe data de 19 noiembrie, Cătălin Donca a fost arestat preventiv de oamenii legii, fiind acuzat într-un dosar de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, pe paginile pe care afaceristul le are pe conturile de socializare, continuă să apară mesaje ale sale. Așa s-a întâmplat și de curând, când, din închisoare, acesta a trimis un mesaj pentru soția lui.

Este vorba despre un clip video în care Călin Donca vorbește despre recunoștința pe care i-o poartă soției sale, cu care știe că poate să o ia de la zero oricând, chiar dacă pierd toate afacerile.

ADVERTISEMENT

„Dacă eu azi pic la 0 cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea chiar dacă arată mai bine decât mine a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim.

Acum poate spuneți că am luat-o pe interes. Însă am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez. Iar eu soția mi-am întâlnit la un smeninar de genul acesta, nu în club.

ADVERTISEMENT

Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care s-a dezvoltat și am considerat că poate să-mi fie sprijin”, spune Călin Donca în videoclipul publicat în mediul online. 

Afaceristul este în arest de două luni

Călin Donca a fost reținut de DNA pentru evaziune fiscală și formarea unui grup infracțional organizat. De altfel, și soția lui, Orianda Donca, s-ar afla și ea pe lista suspecților, însă a fost lăsată în libertate pentru a avea grijă de cei cinci copii.

ADVERTISEMENT

„Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpații Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpaților: Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi respectiv, începând cu data de 19.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv. Respinge cererile inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, este decizia instanței, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT