Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discurs fulminant al lui Gigi Mustață la adresa jucătorilor FCSB: „Până acum v-am ținut în brațe”

Gigi Mustață a pus tunurile pe jucătorii FCSB! Liderul Peluzei Nord i-a avertizat pe roș-albaștri înaintea duelului cu FC U Craiova 1948.
10.11.2023 | 15:53
Discurs fulminant al lui Gigi Mustata la adresa jucatorilor FCSB Pana acum vam tinut in brate
Discurs fulminant al lui Gigi Mustață la adresa jucătorilor FCSB: „Până acum v-am ținut în brațe”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Mustață a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Liderul Peluzei Nord i-a criticat dur pe fotbaliștii lui Elias Charalambous.

Gigi Mustață a pus tunurile pe fotbaliștii de la FCSB: „Sunt jucători, nu fotbaliști!”

Înfrângerea cu Rapid a pus capac pentru nucleul dur al galeriei celor de la FCSB. Gigi Mustață amenință că echipa lui Elias Charalambous va pierde susținerea fanilor dacă fotbaliștii nu își vor schimba atitudinea.

ADVERTISEMENT

„Oamenii știți foarte bine că după un rezultat cu Rapid sunt foarte supărați suporterii în general. Eu sper să se înțeleagă că atunci când vii la această echipă trebuie să joci fotbal. Indiferent de situație, indiferent de cine ești.

Atâta timp cât joci cu 40.000 de oameni în spate și nu ai tărie de caracter… Unii jucători, să nu le zic fotbaliști, nu știu dacă mai merită să vină la noi. Să nu ai gram de ambiție, să nu ai nimic și doar să te simți fotbaliști când vezi atâta suflare stelistă… Și tu să nu ai nicio reacție? Măcar ambiție să ai când vezi că 40.000 de oameni de împing de la spate”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Dacă fotbal nu jucați, de la Steaua să plecați!”

„Este păcat că acești băieți și în primele 6-7 etape au jucat extraordinar de bine și dintr-odată li s-a tăiat filmul. Dacă nu te dăruiești la fiecare meci, n-ai ce căuta în teren. Nu joci 1-2 meciuri bune și 4-5 rele.

Un fotbalist intră constant în teren, știe ce are de făcut. La meciul cu Rapid nu am pe cine să dau vina decât pe o parte din jucători, ca să nu generalizez. Unii nu înțeleg ce înseamnă un derby Steaua – Rapid. E acolo Bănel Nicoliță. Nici nu îi mai interesa pe jucători ce le-a zis antrenorul, cum să stea în teren, își dădeau viața în teren.

ADVERTISEMENT

Noi mergeam la ei și le ridicam moralul și le spuneam ‘Băieți astea 2 meciuri ne interesează, Dinamo și Rapid. Rupeți-i!’ Nu se mai ținea cont de nimic. Când intri pe stadion, pe teren și vrei să joci fotbal, pe tine te interesează doar să înjuri arbitrul? Mergi pe teren nonșalant? Lasă, bă, că o recuperează altul. Nu o să ajungi niciodată fotbalist! Nu o să joci niciodată afară!

(n.r – te referi la Olaru?) Nu la Olaru. Olaru e fotbalist. Coman e fotbalist. Alții, care trebuie să înțeleagă că echipa asta nu stau în 2-3 fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Ce să facem acum? Până acum v-am ținut în brațe pe toți și acum că ați pierdut v-am urecheat puțin cum se spune că v-am strigat lucruri frumoase. ‘Să le fie rușine!’, ‘Dacă fotbal nu jucați de la Steaua să plecați’”, a adăugat liderul Peluzei Nord.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Discurs fulminant al lui Gigi Mustață la adresa jucătorilor FCSB: „Până acum v-am ținut în brațe”

ADVERTISEMENT