Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga, vineri, 10 noiembrie! Cristi Coste, spectacol cu invitați de marcă

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, vineri, 10 noiembrie, ora 10:30. Cristi Coste îi are invitați pe Andrei Vochin, Bănel Nicoliță, Alin Buzărin și SuperGigi.
09.11.2023 | 14:00
Fanatik Superliga vineri 10 noiembrie Cristi Coste spectacol cu invitati de marca
Fanatik Superliga, vineri, 10 noiembrie! Cristi Coste, spectacol cu invitați de marcă. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o ediție incendiară, vineri, 10 noiembrie, ora 10:30. Cristi Coste promite spectacol cu invitați de top înainte de prima etapă a returului din sezonul regulat al SuperLigii. Emisiunea este LIVE doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Bonus, SuperPariuri cu SuperGigi.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 10 noiembrie. Cristi Coste, spectacol cu invitați de marcă

SuperLiga programează o nouă etapă de-a dreptul explozivă cu meciuri care mai de care mai interesante. Cristi Coste vă invită să discutăm și să prefațăm cele mai interesante partide ale rundei cu numărul 16 din campionatul românesc. Bătăliile sunt extrem de încinse atât în fruntea clasamentului, cât și în subsolul ierarhiei.

ADVERTISEMENT

Prima etapă a returului este deschisă de duelul Sepsi – Rapid, vineri, 10 noiembrie, ora 20:30. Cristiano Bergodi își înfruntă fosta echipă, iar cu o victorie giuleștenii pot urca temporar pe prima poziție. CFR Cluj are meci greu în Copou cu Poli Iași, în timp ce campioana Farul înfruntă revelația Hermannstadt.

Dinamo caută să scape de seria negativă cu un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Totodată, FCSB are nevoie de victorie în derby-ul cu FC U Craiova 1948. Runda este închisă de disputa UTA Arad – Oțelul.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi Andrei Vochin, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin.

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Premiera are loc vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 10 noiembrie, ora 10:30! ”SuperGigi” vine cu ponturile etapei

Așa cum v-am obișnuit în fiecare vineri, Gigi Stancu, zis SuperGigi, cel mai tare specialist în pariuri sportive din România vine la FANATIK SUPERLIGA cu rubrica specială ”SuperPariuri cu SuperGigi”.

Coordonatorul Super Social de la SUPERBET are cele mai tari pronosticuri, ponturi și sfaturi despre meciurile etapei cu numărul 16 din SuperLiga. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice.

ADVERTISEMENT

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube FANATIK.RO, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT