Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, dezamăgire maximă după FCSB – Rapid 1-2. „A greșit toate mingile”

Bănel Nicoliță este extrem de dezamăgit după înfrângerea celor de la FCSB, scor 1-2 cu Rapid. Cine este jucătorul care a avut un randament foarte modest.
07.11.2023 | 09:06
Banel Nicolita dezamagire maxima dupa FCSB  Rapid 12 A gresit toate mingile
Bănel Nicoliță l-a criticat pe Octavian Popescu după FCSB - Rapid 1-2. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut un nou pas greșit în SuperLiga și riscă să piardă primul loc în clasament chiar la finalul turului. Formația antrenată de Charalambous și Pintilii a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 1-2. Jucătorii intrați la pauză nu au impresionat, iar Bănel Nicoliță a fost extrem de dezamăgit în urma prestației lui Tavi Popescu.

Bănel Nicoliță, dezamăgire maximă după FCSB – Rapid 1-2. „A greșit toate mingile”

După o repriză, Andrea Compagno și Ovidiu Popescu au fost înlocuiți cu Dorin Rotariu și Octavian Popescu. Totuși, niciuna dintre cele două schimbări nu a adus vreun plus pentru FCSB, iar Gigi Becali a recunoscut că a greșit modificările.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a explicat la FANATIK SUPERLIGA că FCSB nu a jucat ca o echipă. În schimb, jucătorii Rapidului s-au găsit foarte bine pe teren. Tavi Popescu a fost jucătorul care l-a dezamăgit pe Bănel Nicoliță. La finalul derby-ului, tânărul fotbalist a plâns în fața galeriei.

„Așa au câștigat. Au fost mai uniți decât cei de la FCSB. Au jucat mai mult în echipă decât a făcut-o FCSB. Am fost la meci și am văzut la FCSB jucători care joacă doar pentru ei. Tavi (n.r. Popescu) a intrat în a doua repriză și a pierdut toate mingile. N-a câștigat un duel. Și-atunci?”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Remarcatul lui Bănel Nicoliță după FCSB – Rapid 1-2: „Le lipsește un lider”

Bănel Nicoliță a mărturisit că Florinel Coman a fost singurul care a ieșit în evidență de la FCSB. „Șeptarul” a fost aproape să înscrie în finalul primei reprize, însă șutul cu pământul a fost respins cu dificultăți de Horațiu Moldovan. De asemenea, Bănel Nicoliță este de părere că FCSB-ului le lipsește Vlad Chiricheș.

„Eu știu că atunci când intră un jucător de bază trebuie să se vadă un plus pentru echipă. Echipa chiar avea nevoie. Au intrat foarte bine în a doua repriză, nu prea au avut șanse. Au venit cu centrări foarte mult după ce l-au scos deja pe Compagno. 

ADVERTISEMENT

Coman a fost singurul care într-adevăr joacă atunci când are mingea și se duce unu-la-unu. În același timp le lipsește un lider cum e Săpunaru în teren. Fără supărare, asta am văzut aseară.

Cum Săpunaru a țipat la ei, când i-a adunat, i-a aranjat în teren. Asta înseamnă lider și să ai un jucător cu experiența lui Săpunaru care să știe ce ai de făcut. Și noi avem un Chiricheș, dar ne-a lipsit aseară. Olaru nu e un lider”, au fost cuvintele lui Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune din media sportivă românească, poate fi urmărită în direct pe www.fanatik.ro, luni, marți și vineri, ora 10:30. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Tavi Popescu l-a dezamăgit pe Bănel Nicoliță: „A greșit toate mingile”

ADVERTISEMENT