Premier League

Discursul lui Guardiola după câştigarea titlului. Video

19.04.2018 | 18:27
Discursul lui Guardiola dupa castigarea titlului Video
ADVERTISEMENT

Pep Guardiola a ieşit campion în Premier League cu Manchester City în al doilea sezon în care antrenează în prima divizie din Anglia. Pep Guardiola a ţinut un discurs deosebit faţă de toţi jucătorii şi angajaţii clubului, pe care i-a strâns la un loc într-o sală a centrului de antrenament.

Guardiola a ţinut să mulţumească tuturor, fiecare având rolul său important în bunul mers al lucrurilor şi cei prezenţi au fost foarte impresionaţi de cuvintele tehnicianului catalan.

ADVERTISEMENT

Discursul lui Guardiola i-a emoţionat pe cei prezenţi

Nu am putut sărbători împreună când am devenit campioni, pentru că eram acasă. Probabil e cel mai uşor discurs pe care trebuie să-l ţin, dar, în acelaşi timp, este şi cel mai dificil. Felicitări pentru că suntem campioni. Suntem cei mai buni din Anglia.

Vreau ca toată lumea să simtă că face parte din asta. Mereu vorbim despre manageri şi jucători, dar este imposibil să obţii ceea ce am obţinut noi fără efortul vostru incredibil.

ADVERTISEMENT

Aţi creat ceva unic în vestiar, prin spiritul şi prietenia voastră. Este imposibil să obţii ceea ce am obţinut noi dacă nu eşti o persoană bună, dacă nu îl accepţi pe cel de lângă tine. În cele din urmă, ceea ce am făcut e să fim mai buni decât alte 19 echipe. Nimic altceva. Este mult, dar nimic altceva.

Dar ceea ce aţi făcut, zi de zi, merită tot respectul meu. Ceea ce am trăit, şi sper că şi pentru voi e la fel, va rămâne mereu în inima mea, până în ultima zi a vieţii mele. Sunt sigur de asta. Ceea ce am trăit, ceea ce am simţit în acest sezon e ceva uimitor. Tocmai de aceea, acum, la sfârşit, aş vrea să mergem cu toţii pe teren să facem o fotografie. Nu doar jucătorii, ci întregul staff. Înainte de asta, însă, aş vrea să ne oferim cele mai puternice aplauze, pe care le merităm“.

ADVERTISEMENT