Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discuție finală Hagi – Alibec despre transferul de la Farul: “Asta mi-a spus”

Gică Hagi a purtat o discuție finală cu Denis Alibec despre transferul de la Farul. „Regele” a dat detalii la FANATIK SUPERLIGA.
04.08.2023 | 14:43
Discutie finala Hagi  Alibec despre transferul de la Farul Asta mia spus
Gică Hagi și Denis Alibec au vorbit despre transferul atacantului de la Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Denis Alibec au purtat o discuție finală în ceea ce privește transferul fotbalistului de la Farul. Dezvăluirea a fost făcută chiar de antrenorul campioanei României la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. În urma discuției, Gică Hagi a anunțat că atacantul va rămâne la Farul.

Discuție finală Hagi – Alibec despre transferul de la Farul: “Asta mi-a spus”

În primăvara acestui an, Denis Alibec și-a prelungit contractul cu Farul până în vara anului 2025. Totuși, înțelegerea dintre Gică Hagi și atacantul de 32 de ani prevede că fotbalistul poate pleca în străinătate, dacă pe numele jucătorului vine o ofertă satisfăcătoare.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului retur dintre Urartu și Farul s-a scris că patru cluburi din afara granițelor României l-au ofertat pe Denis Alibec. Gică Hagi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că în urma discuțiilor purtate, Denis Alibec va rămâne la Farul.

„(n.r. are ofertă Alibec și poate să plece?) Din ce am vorbit, el rămâne cu noi. Din ce știu eu și din ce am vorbit cu conducerea, cu toți împreună, el e focusat cu noi. Se forțează niște lucruri aiurea prin ziar. Înainte de meci, în ziua meciului să apară că are patru oferte, e incredibil, dar asta e, mergem înainte”, a dezvăluit Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, discuție direct pe teren cu Alibec: „I-am spus să facă ceva”

Farul s-a calificat în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, după o „dublă” victorie cu Urartu, scor 6-4 la general. În Armenia, Urartu a condus cu 2-0, însă după pauză Farul a întors partida, scor 3-2. Denis Alibec a marcat o „dublă”, iar Gică Hagi a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu atacantul la pauză direct pe gazon.

„Sunt lucruri de presă care și afară se întâmplă și peste tot. Important e că el n-a reacționat, a fost focusat. Am fost și eu acolo, l-am împins și eu puțin probabil. (n.r. ai avut o discuție cu el separat?) Nu, pe teren. I-am spus să se miște, să intre în joc, să facă ceva pentru că aveam nevoie de el.

ADVERTISEMENT

Face diferența, crede-mă. (n.r. ai fost tentat să-l schimbi?) Niciodată. Pe el îl schimbi când vezi că e 3-0, dar la 0-3 nu îl schimb atunci, nu am de ce să-l schimb. Să rămână până la sfârșit”, a mai spus Gică Hagi.

Farul, program de foc

În turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, Farul o va înfrunta pe Flora Talinn. Prima manșă va avea loc pe 10 august, la Ovidiu, în timp ce returul se va disputa în Estonia o săptămână mai târziu. Pentru campioana României urmează duelul din deplasare cu Petrolul Ploiești, duminică, 6 august, de la ora 18:15.

ADVERTISEMENT

Între partidele cu Flora Talinn, echipa lui Gică Hagi joacă pe teren propriu cu UTA Arad. Ulterior, după returul împotriva campioanei Estoniei, clubul de la malul Mării Negre merge în Giulești pentru derby-ul cu Rapid.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită ÎN EXCLUSIVITATE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Premiera fiecărei ediții se vede pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri de la ora 17.30.

Discuție finală Hagi - Alibec despre transferul atacantului de la Farul

ADVERTISEMENT