Sport

Mama lui Denis Alibec, mesaj în patru cuvinte după victoria Farului în Armenia

După victoria Farului contra armenilor de la Urartu, mama lui Denis Alibec a publicat un mesaj emoționant pentru fiul său.
04.08.2023 | 07:54
Mama lui Denis Alibec mesaj in patru cuvinte dupa victoria Farului in Armenia
Mesaj emoționant din partea mamei unui jucător de la Farul Constanța.
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost omul meciului retur dintre Urartu și Farul, din turul 2 preliminar al Conference League. Atacantul în vârstă de 32 de ani a contribuit cu două goluri și un asssit în Armenia, ceea ce a adus victoria echipei lui Gheorghe Hagi. La finalul partidei, pe rețelele de socializare a apărut un mesaj emoționant la adresa atacantului român.

Mama lui Denis Alibec a postat un mesaj emoționant pentru fiul său

În Armenia, Denis Alibec a făcut spectacol și a adus o victorie importantă Farului. Urartu a condus cu 2-0, iar din minutul 53, atacantul echipei din Constanța a început să își facă jocul. Din corner, i-a pasat mingea chiar în fața porții lui Nedelcu, care a înscris fără probleme. Apoi, Alibec a marcat două goluri spectaculoase în minutul 57, din pasa lui Mazilu ,și la ultima fază, în minutul 90+1, din pasa lui Sîrbu.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei din Conference League, mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Aceasta a fost foarte mândră de jucătorul Farului, care a făcut o repriză secundă foarte bună: “Ăsta e băiatul meu”.

Denis Alibec este cotat la 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt. Atacantul român a început cariera de profesionist la KV Mechelen, sub formă de împrumut de la Inter Milano.

ADVERTISEMENT

În cariera sa, Denis a mai evoluat pentru Viitorul, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, Kayserispor, CFR Cluj și Atromitos. Alibec a strâns peste 130 de goluri și peste 70 de assist-uri pentru echipele de club și națională, în aproximativ 400 de meciuri. Fotbalistul Farului are 5 trofee câștigate în cariera sa de până acum.

Farul va merge în Estonia pentru turul trei din Conference League

Farul Constanța va avea următorul meci din Conference League, joi, pe 10 august, de la ora 20:00. Echipa antrenată și patronată de Gheorghe Hagi o va întâlni pe Flora Tallin, campioana Estoniei. Primul meciul va fi în Constanța, urmând ca returul să aibă loc joi, 17 august, de la aceeași oră.

ADVERTISEMENT

Pe plan european, sezonul acesta, gruparea estonă a avut primele dueluri în preliminariile Champions League, unde a fost eliminată în primul tur de campioana Poloniei, Rakow, scor total 4-0. Flora nu a evoluat în turul doi preliminar al Conference League, datorită tragerii la sorți, unde a fost poziționată drept “lucky loser”.

Campioana Estoniei nu este într-o formă foarte bună, având doar un punct după primele 2 etape în campionat. Acest lucru poate fi un prilej foarte bun pentru Farul să treacă mai departe în competiție.

ADVERTISEMENT

Programul Farului în SuperLiga

Farul Constanța are 2 victorii și o înfrângere în SuperLiga. Gruparea lui Gheorghe Hagi se află pe a patra poziție în campionat, cu 6 puncte. Pentru constănțeni urmează o perioadă aglomerată. Campionii României vor avea parte și de un program cu meciuri tari în campionatul intern. Iată următoarele dueluri ale Farului din luna august:

  • Petrolul Ploiești – Farul Constanța, 6 august
  • Farul Constanța – UTA Arad, 12 august
  • Rapid București – Farul Constanța, 19 august
  • Farul Constanța – Universitatea Craiova, 26 august
ADVERTISEMENT