Sport

Discuție Mitică – Bogdan Dragomir la 25 de ani. „Mi se rupe dacă pierzi tot!”

Mitică Dragomir a vorbit despre modul în care şi-a educat copiii. Fostul şef al Ligii susţine că i-a dat hotelul pe mână lui Bogdan, la doar 25 de ani.
30.12.2023 | 14:41
Discutie Mitica  Bogdan Dragomir la 25 de ani Mi se rupe daca pierzi tot
Discuție Mitică – Bogdan Dragomir la 25 de ani. „Mi se rupe dacă pierzi tot!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este un om realizat. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal are în continuare mai multe afaceri fructuoase, fiind însă şi extrem de mândru de modul în care şi-a educat copiii.

Discuție Mitică – Bogdan Dragomir la 25 de ani: “«Poţi să iei tot sau numai 100 de lei. Ia cât ai nevoie”

În direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit dialogurile pe care le-a avut cu Bogdan, căruia i-a dat pe mână hotelul din Bucureşti, pe vremea când avea 25 de ani:

ADVERTISEMENT

“Banii pe care îi aveam cash în casă, îi puneam într-un bol la vedere. Fiecare lua de acolo cât dorea. Băiatului meu, Bogdan, i-am spus: «Poţi să iei tot sau numai 100 de lei. Ia cât ai nevoie. Dar să ştii, sunt bani munciţi, nu furaţi.»

Am avut noroc cu ambii băieţi. Eu au fost “uşi de biserică” datorită nevestei. Dacă te ţii de el, nu există să nu greşească. Şi când a greşit, să nu fii îngăduitor cu el. Mă refer, când a greşit grav.

ADVERTISEMENT

“Nu există să stai cu el în casă şi să nu îl simţi. Dar te uiţi la el când nu e ceva în regulă”

Dacă îi vezi, copiii care se droghează… Păi ce părinte eşti tu care nu ştii? Nu există să stai cu el în casă şi să nu îl simţi. Dar te uiţi la el când nu e ceva în regulă. O doare capul pe nevastă-ta, nu simţi imediat? Şi dacă nu spune că o doare capul.

Simţi pe copil. Când a făcut 25 de ani Bogdan, i-am spus în felul următor: «Tu eşti matur acum. Ia să îţi dau responsabilitate ca să nu te mai scoli la ora 12:00 sau la 11:00. Ia hotelul în primire, că vorbeşti cinci limbi străine. Du-te în străinătate.»

ADVERTISEMENT

În prima lună la hotel a avut 5000 de lei salariu. Are 110 camere şi 74 de chei. Şi nepotul meu de 19 ani are 5000 de lei salariu acum. Dacă Bogdan voia să cheltuie 5.000.000 de lei, în viaţa mea nu i-am zis de ce a făcut una sau alta.

“«Ia hotelul, ia vapoarele, ia societăţile şi scoală-te la orele alea. Mi se rupe dacă pierzi tot»”

Dar niciodată nu a sărit calul. Eu săream calul, nu el. În viaţa mea, eu să îmi întreb nevasta pe ce a cheltuit bani, sau copiii… niciodată. Dar nici ei pe mine. Păi eu am muncit, ei au plecat de pe alt calapod.

ADVERTISEMENT

Eu am plecat de la coada vacii. Viaţa mea toată a fost pe copertă. Am fost pe sticlă de dimineaţa până seara. Să nu fii sensibil cu copilul dacă greşeşte. Dar, în rest, să fii ca un prieten.

Revenind la Bogdan. Se trezea la 10-11 dimineaţa, mergea la cafea. I-am spus: «Ia hotelul, ia vapoarele, ia societăţile şi scoală-te la orele alea. Mi se rupe dacă pierzi tot. Eu rămân în societate 1%, maică-ta tot 1%. Dă faliment, ca să vezi, că acum sunt ale tale.»

Venea la ora 06:00 la hotel, la fel şi acum, să vadă micul dejun. A ridicat standardul extraordinar la hotel. Eu nu puteam”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, de la ora 13:15, LIVE, doar pe site-ul www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Discuție Mitică – Bogdan Dragomir la 25 de ani. „Mi se rupe dacă pierzi tot!”

ADVERTISEMENT