Sport

Discuție șocantă. Christoph Daum a vorbit despre cancerul pulmonar: “Trebuie să schimb testamentul”

Christoph Daum suferă de cancer pulmonar și a purtat o discuție șocantă despre boala cu care se luptă în fiecare zi. Fostul selecționer a făcut o dezvăluire uimitoare.
02.12.2023 | 13:54
Discutie socanta Christoph Daum a vorbit despre cancerul pulmonar Trebuie sa schimb testamentul
Christoph Daum suferă de cancer pulmonar și a purtat o discuție șocantă despre boala cu care se luptă în fiecare zi. Fostul selecționer a făcut o dezvăluire uimitoare. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Christoph Daum a vorbit despre cancerul pulmonar în cadrul unei emisiuni din Germania, ARD. Fostul selecționer a avut o discuție șocantă despre boala cu care se luptă zi de zi. Daum a făcut o dezvăluire uimitoare și a mărturisit și un lucru important despre echipa națională.

Christoph Daum a vorbit despre cancerul pulmonar

În cadrul unei emisiuni din Germania, Christoph Daum a vorbit despre cancerul pulmonar cu care se confruntă. Fostul selecționer al României a ajuns la vârsta de 70 de ani și a dezvăluit ce simte despre boala cu care se luptă zi de zi.

ADVERTISEMENT

“Primul meu gând a fost: trebuie să schimbi ceva în testamentul tău? Mai ai ceva important de făcut? Poți vedea deja, în minte, înmormântarea venind spre tine în următoarele câteva luni. Te simți dezorientat, apatic.

Dar trebuie să permiteți și aceste sentimente pentru că dacă doriți să le închideți, ele vor deveni din ce în ce mai dominante. Am permis aceste sentimente și am spus: Bine, dragi celule canceroase, ați făcut o mare greșeală, ați ales persoana greșită!”, a spus Christoph Daum, potrivit celor de la Bind.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al României a vorbit despre naționala Germaniei

Ultima experiență profesionistă a lui Christoph Daum a fost cea de selecționer al României. În trecut, fostul tehnician a mai antrenat echipe precum FC Koln, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Besiktas, Fenerbahce, Frankfurt sau Club Brugge.

Cu o experiență destul de mare în antrenorat, germanul a mai discutat și despre naționala țării sale. Christoph Daum a vorbit despre cum se va prezenta Germania la Euro 2024. Fostul tehnician este de părere că “Die Mannschaft”, antrenată de Julian Nagelsmann, va avea un drum greu după ce va trece de grupele competiției.

ADVERTISEMENT

“Aș spune că ar trebui să trecem de faza grupelor. Și de acolo, trebuie să punem lumânări. Avem o biserică incredibil de mare în Koln”, a mai spus Christoph Daum.

  • 10 trofee a câștigat Christoph Daum la nivel de club în Germania, Turcia și Austria
  • 70 de ani este vârsta fostului selecționer al echipei naționale a României
  • 10 meciuri a stat Daum pe banca “tricolorilor” și a strâns 3 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri
  • 2017 este anul în care antrenorul german s-a retras din activitate
ADVERTISEMENT