Life

Disney, decizie prin care și-a șocat toți clienții. Mulți români vor avea de suferit. Se întâmplă ca la Netflix

Disney ia o decizie radicală, iar mulți români vor avea de suferit. Se întâmplă ca la Netflix. Despre ce este vorba și ce trebuie să știe abonații?
09.02.2024 | 17:17
Disney decizie prin care sia socat toti clientii Multi romani vor avea de suferit Se intampla ca la Netflix
Disney, decizie prin care și-a șocat toți clienții. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Disney + a luat o decizie radicală legată de abonamente. Se întâmplă ca la Netflix, iar o mulțime de români vor avea de suferit. Despre ce măsură este vorba, când se va implementa și cum vor fi afectați abonații?

Decizia radicală luată de Disney +

Disney +, HBO Max, dar și Netflix sunt platformele de streaming pe care o mulțime de români le adoră. Aici, cei care plătesc un abonament pot vedea o gamă largă de filme și de seriale.

ADVERTISEMENT

Iată însă că în ultimii ani, s-au tot făcut schimbări. În urmă cu ceva timp, Netflix venea cu o decizie radicală și le interzicea utilizatorilor să își mai împartă contul cu prietenii. Iar această măsură i-a nemulțumit pe mulți.

Acum, iată că Disney + urmează exemplul. Și competitorul vrea acum să interzică acest lucru abonaților săi. Se pare că se dorește ca un număr mai mare de persoane să își facă abonament.

ADVERTISEMENT

Iar în contextul în care anumiți abonați împart abonamentul cu alții, acest lucru nu e tocmai rentabil pentru companie. Astfel, pentru a-și crește profiturile, Disney + a decis să aplice o politică similară.

Măsura luată de Netflix, urmată și de alte platforme de streaming

Și vizate mai sunt și celelalte platforme de grup precum ESPN+ și Hulu. O mare parte dintre utilizatorii platformelor din SUA au primit deja notificări în acest sens. În acestea se menționează că va fi limitată folosirea contului în afara locuinței începând cu luna martie.

ADVERTISEMENT

În același timp, aceleași modificări se pot vedea și în secțiunile de „Termeni și condiții” ale platformelor din grup. Trebuie menționat faptul că momentan, decizia luată de Disney + vizează doar SUA și Canada.

Totuși, este de așteptat ca aceasta să fie extinsă treptat la nivel global. Cam același lucru s-a întâmplat și cu Netflix, care a efectuat politica în anumite țări, iar ulterior a extins-o la nivel global.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil însă mulți abonați vor fi revoltați. De altfel și când Netflix a implementat măsura, acest lucru a generat un anumit val de neplăceri în rândul celor care plăteau anumite abonamente.

ADVERTISEMENT