Life

Dispariția Vorbește lumea din grila Pro TV, confirmată de echipă? Cum s-au dat Shurubel și Bogdan Ciudoiu de gol în direct

E într-adevăr emisiunea Vorbește lumea pe punctul să fie scoasă din grila Pro TV? Shurubel și Bogdan Ciudoiu, afirmații curioase în direct.
16.01.2023 | 16:32
Disparitia Vorbeste lumea din grila Pro TV confirmata de echipa Cum sau dat Shurubel si Bogdan Ciudoiu de gol in direct
Shrubel și Bogdan Ciudoiu au făcut afirmații care susțin zvonurile despre Vorbește lumea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au făcut, în direct, afirmații care întăresc ideea conform căreia emisiunea Vorbește lumea are zilele, sau mai degrabă edițiile, numărate la Pro TV.

Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș (Shurubel), afirmații care întăresc zvonurile despre Vorbește lumea

Vorbește lumea este de mai bine de 7 ani pe post. Zi de zi, de luni până vineri, matinalul a adus audiență Pro TV-ului și, totuși, zvonurile din ultima perioada nu sunt îmbucurătoare.

ADVERTISEMENT

Conform informațiile obținute de FANATIK, matinalul ar fi pe butuci, iar patronii trustului se gândesc cu un format nou, produs de o altă echipă de producție, cea care s-a ocupat de emisiunea de dimineață de la Kanal D.

Nu se știe ce a contribuit la această decizie și de ce șefii nu au mai fost mulțumiți de actuala echipă de la Vorbește lumea, însă zvonurile spun că oamenii au început deja să-și caute locuri noi de muncă.

ADVERTISEMENT

Și nu doar zvonurile. Mulți prezentatori s-au perindat pe la cârma emisiunii, Adela Popescu, Cove, Lora, Sore, Veve & Coţofană, Theo Rose, Viviana Sposub, Emily Burghelea și lista continuă.

În acest moment, după plecarea Adelei Popescu la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, pe care a prezentat-o cu Cabral, Vorbește lumea este moderată de Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș (alias Shurubel), iar în ediția de luni, 17 noiembrie 2023, a avut loc o discuție interesantă.

ADVERTISEMENT

Aida Chivu a fost invitată pentru a vorbi despre job-urile în vogă, iar Bogdan Ciudoiu i-a cerut mai multe detalii despre meseriile în care rezultatele apar rapid.

„Aș vrea să dăm câteva exemple de genul ăsta, unde vezi rezultatele foarte rapid”, a spus Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

La auzul acestor cuvinte, Shurubel, care se află în cealaltă parte a platoului împreună cu Lili Sandu, a avut o intervenție care spune multe,

„Bogdan caută. Trebuie să-l înțelegi, că el are nevoie. Simte că aici fitilul e foarte…se arde acum, se termină și caută și el, trebuie să-i dai exemple”, a intervenit Shurubel.

„Aia e, trebuie să mă ocup din timp”, a răspuns imediat Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT