Life

Schimbare de proporții în grila de la Pro TV! Șefii, decizii dure pentru cei de la Vorbește Lumea

Începutul de an vine cu modifică în grila de la Pro TV! După mai bine de șapte ani Vorbește Lumea riscă să ”zboare” de pe post?
11.01.2023 | 18:34
Schimbare de proportii in grila de la Pro TV Sefii decizii dure pentru cei de la Vorbeste Lumea
Schimbare de proporții la Pro TV! Sursa foto: instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

2023 vine cu schimbări majore în grilele de program de la toate trusturile de televiziune. Se pare că acest lucru se aplică și emisiunilor de la Pro TV. În 2015, Vorbește Lumea se făcea remarcată cu un format inedit și cu noutăți în ceea ce privește divertismentul. Astăzi, după mai bine de șapte ani se pare că show-ul riscă să fie scot de pe post.

Schimbare șocantă la Pro TV!

Conform informațiilor obținute de cei de la FANATIK se pare că anul 2023 nu se anunță unul favorabil pentru trustul emisiunea Vorbește Lumea. Surse din Pro TV susțin că producția este în ”colaps” și toată echipa ar fi amenințată de o concediere în masă.

ADVERTISEMENT

Pe la colțuri se aude că echipa de la Pro Tv deja își caută de muncă, unii dintre ei găsindu-și loc pe la Antena 1. De la producători, la reporteri, toți ar fi puși în pericol. Nu se știe sigur dacă noii prezentatori în frunte cu Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel ar mai avea locul asigurat, asta pentru că și Adela Popescu dorește să revină după o perioadă de pauză de la emisiunea care a consacrat-o.

Echipa de la televiziunea rivală le-a ”furat” locul

Prin târg, dar și prin Pro TV a început să se șoșotească și se zice că formatul Vorbește Lumea va fi regândit de o altă echipă de producție de la o televiziune rivală, respectiv, de cei care au realizat matinalul de la Kanal D, scoși din joc de șefii de la trustul turcesc, deși, aparent cifrele țineau cu ei.

ADVERTISEMENT

Patronii de la Pro TV și deținătoarea casei de producție de la fostul matinal de la Kanal se pare că s-au întâlnit și după îndelungi discuții au stabilit ca, până la finalul anului 2022, să livreze un episod pilot din noul format care, se dorește să-i bată pe rivalii de la Antena 1.

Dacă se înțeleg la negocieri, produsul urmează să fie difuzat pe același tronson orar cu emisiunea matinală, ceea ce ar însemna, clar… o schimbare de proporții la Pro Tv. O enigmă este și care este decizia finală a producătorilor de la postul din Pache Protopopescu, dar și de ce nu au mai fost mulțumiți de echipa Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Cert este că, surse din trustul Pro TV confirmă că oamenii sunt șocați de vestea trăsnet și, deja, s-au pus pe căutat job-uri.

Prezentatorii care s-au perindat pe la Vorbește Lumea

Lansată în vara anului 2015 când a apărut primul sezon al emisiunii produsă de cei de la Pro Tv sub titulatura de Vorbește Lumea a fost prezentată la început de Răzvan Fodor, Sore, Vica Blochina şi Nadine. Câteva luni mai târziu, locul lui Răzvan a fost luat de Gabriel Coveşeanu (Cove).

ADVERTISEMENT

Al doilea sezon a pornit cu o nouă formulă din care a făcut parte Cove și Adela Popescu, ce care le-a înlocuit pe cele trei: Sore, Nadine şi Vica.

Vorbește Lumea este o emisiune care mi-a plăcut dintotdeauna, tocmai pentru că are un format curat și plin de energie. Am așteptări foarte mari de la mine, dar sunt sigură că eu, Cove și întreaga echipă din spatele camerelor vom reuși să le aducem telespectatorilor cele mai picante și interesante informații din lumea mondenă și nu numai! Ne vedem chiar acum, pe PRO TV!”, declara Adela Popescu la vremea respectivă.

Emisiunea cu cei mai mulți prezentatori din istoria Pro TV

Prin curtea celor de la Pro TV a trecut și cântăreaţa Lora care a făcut echipă cu Cove, iar la începutul anului 2018, interpreta a prezentat în toată perioada cât Adela s-ocupat de cel de-al doilea băiat. La începutul anului 2021, Lora a revenit pe sticlă atunci când Adela a anunțat sarcina cu al treilea copil.

Interpreta a fost la cârma emisiunii în perioada ianuarie-iunie 2021, ulterior renuntând la proiect. Atunci emisiunea și-a schimbat numele în Gaşca Vorbeşte Lumea, formatul avânduk pe Gabriel Coveşeanu, dar și alți cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

De asemenea, cântăreţul Jorge, Lili Sandu şi Cosmina Păsărin au fost şi ele în Gaşca Vorbeşte Lumea.

După ceva vremem Cove își anunța plecarea, iar Adela Popescu se afla în fața unei noi schimbări. Doi foşti oameni de radio: Andrei Lăcătuş (alias Shurubel) şi Bogdan Ciudoi veneau în echipa Vorbește lumea.

Fețe noi la Vorbește Lumea

Emily Burghelea, Majda şi Cosmina Păsărin au trecut și ele pe la showul Vorbeşte Lumea, asta după ce Adela Popescu, Bogdan şi Shurubel au intrat în vacanţă.

Cosmina Păsărin, cea care a mai făcut și anul trecut parte din echipă declara: ”Echipa Vorbeşte Lumea este minunată şi sunt recunoscătoare pentru şansa care mi-a fost oferită. Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste şi mă bucur că avem ocazia de a petrece dimineţile alături de telespectatorii emisiunii. Veţi întâlni cei mai energici invitaţi, vom dezbate subiecte interesante şi ne vom bucura împreună de vară. Fiţi cu ochii pe noi!”.

Din toamna anului 2022 Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoi au lucrat împreună, până la plecarea frumosei vedete în Republica Dominicană, de atunci cea care i-a luat locul fiind nimeni alta decât Lili Sandu.

ADVERTISEMENT