Life

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-ar putea încheia. Artista este sceptică: „De fiecare dată, mai apare ceva”

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu pare departe de final. Artista susține că afaceristul și familia acestuia refuză să comunice cu ea. Mai mult, se teme pentru siguranță copiilor.
20.06.2022 | 17:49
Divortul dintre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu sar putea incheia Artista este sceptica De fiecare data mai apare ceva
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, nou termen în procesul de divorț. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor fi din nou față în față la Tribunal, într-un nou termen în procesul de divorț. Cântăreața susține că își dorește ca toată această situație să ajungă la final, însă cel care încă îi este soț și familia acestuia nu vor să coopereze. De asemenea, artista recunoaște că se teme atunci când băieții ei merg în vizită la tatăl lor.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în fața judecătorilor. De ce nu crede artista că se va încheia divorțul?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în anul 2019, însă divorțul nu a fost finalizat nici până acum. Artista a declarat de mai multe ori că tot ce își dorește este ca această situație să ia sfârșit. Joi, 23 iunie 2022, solista și omul de afaceri vor ajunge din nou la Tribunal.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că se așteaptă ca nici de această dată să nu fie pronunțat divorțul. Vedeta a susținut că nu poate comunica cu (încă) soțul său ori cu familia acestuia.

„Urmează și procesul joi, un alt termen, alte situații. Sper să fie ultimul. Nu cred că va fi ultimul pentru că este destul de dificil și complicat.

ADVERTISEMENT

Vreau să vorbesc doar de bine, restul vom vedea ce o să se întâmple, las instanța. Trebuia să se încheie acest divorț, însă de fiecare dată mai apare câte ceva și cumva trebuie să venim cu probe”, a spus Claudia Pătrășcanu, citată de spynews.ro. 

„Mai ies și alte lucruri la suprafață”

Claudia Pătrășcanu a adăugat că a tot încercat să discute cu Gabi Bădălău, însă acesta refuză. Artista consideră că, cel puțin de dragul copiilor, ar trebui să se comporte ca doi oameni maturi și să ia deciziile cele mai bune pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Se întâmplă câte ceva pentru că există un comportament al cuiva și cumva tot timpul mai dă cu stângul în dreptul. Eu de atâtea ori l-am chemat pe Gabi la discuții, am chemat toată familia la discuții, inclusiv ieri, astăzi…

Insist să stăm de vorbă, să discutăm pentru că noi suntem doi oameni publici și copiii noștri au crescut și ar fi mai bine să ne punem la aceeași masă și să discutăm pentru că lucrurile au luat o întorsătură și dacă acest divorț tot continuă mai ies și alte lucruri la suprafață.

ADVERTISEMENT

Cred că ar trebui ca doi oameni maturi să stăm la o masă rotundă și cumva să să se termine acest divorț. Nu sunt supărată, eu tot insist, eu sunt un om bun. Să fie pace și liniște pentru copiii mei și ai lui Gabi”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Totodată, vedeta este de părere că iubitul Biancăi Drăgușanu , ar trebui să fie asumat și să ia atitudine în privința lucrurilor care se întâmplă în viața lui.

Claudia Pătrășcanu este îngrijorată atunci când copiii ei își vizitează tatăl

De altfel, Claudia Pătrășcanu recunoaște că atunci când Nicholas și Gabriel, băieții ei și ai lui Gabi Bădălău merg în vizită la tatăl său, este îngrijorată. Artista nu este mulțumită de comportamentul afaceristului sau al oamenilor de care acesta se înconjoară.

„Mă îngrijorez atunci când copiii merg la Gabi. De multe ori, bineînțeles, din cauza anturajului, comportamentului și tot ce se întâmplă. Da, recunosc, sunt mamă, este normal.

Eu cred ca și public s-a văzut foarte mult, ceea ce face el și atunci asta este și îngrijorarea mea(…). În timpul căsniciei îmi spunea că sunt cea mai bună mamă”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu.

 

ADVERTISEMENT