Life

Cum arată Bianca Drăgușanu după cea mai nouă intervenție estetică. Vedeta și-a mărit din nou buzele

Bianca Drăgușanu a suferit o intervenție estetică la nivelul buzelor. Vedeta le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cum arată după ultima sa vizită la medicul estetician.
16.06.2022 | 19:01
Cum arata Bianca Dragusanu dupa cea mai noua interventie estetica Vedeta sia marit din nou buzele
Cum arată Bianca Drăgușanu după cea mai nouă intervenție estetică Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a suferit o nouă intervenție estetică. Fosta prezentatoare de televiziune a decis să își mărească din nou buzele.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție la medicul estetician

Bianca Drăgușanu le-a vorbit fanilor de pe rețelele de socializare despre faptul că a vrut să își modifice din nou forma buzelor.

ADVERTISEMENT

Adepta operațiilor estetice și foarte sinceră legată de acest subiect, Bianca Drăgușanu a mărturisit că a vrut să schimbe din nou ceva la înfățișarea ei.

Bianca Drăgușanu a mai suferit o intervenție similară la buze în urmă cu două luni, dar acum vedeta a dorit ca acestea să fie mărite mai mult, în special buza de jos.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a specificat că și-ar dori să aibă o intervenție și la nivelul pomeților, deoarece vrea să fie mai evidenți. O altă intervenție pe care vrea să o facă este la nivelul mandibulei.

„Am venit să reinjectez buzele fiindcă îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă, mai ales buza de jos.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îmi fac programare și la baby botox pentru că vine vara și nu îmi doresc să am riduri. (…) Îmi doresc mult să îmi fac și pomeții, deoarece i-am făcut la începutul anului, iar acum vreau să fie mai evidenți.

După pomeți, am înțeles că pot să îmi fac și mandibula. Am făcut injectarea mandibulei anul trecut, prin toamnă” , a explicat Bianca Drăgușanu, pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum arată acum Bianca Drăgușanu, după cea mai nouă intervenție estetică

Despre vedetă s-a spus că ar avea peste 30 de operații estetice și conform ei, nu plănuiește să se oprească aici, ci vrea să se opereze „până când va muri”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp.

Cum arată Bianca Drăgușanu acum
Cum arată Bianca Drăgușanu acum. Foto Instagram / Colaj Fanatik

„Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată.

Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor‘, declara ea pentru Click.

ADVERTISEMENT