Life

DJ Harra, probleme cu o asistentă de la spitalul unde a fost internată mama ei: “M-a agresat fizic și verbal”

DJ Harra a avut probleme cu o asistentă de la spitalul în care mama sa a fost internată. Aceasta ar fi agresat-o fizic și verbal pe vedetă.
09.11.2022 | 23:48
DJ Harra probleme cu o asistenta de la spitalul unde a fost internata mama ei Ma agresat fizic si verbal
DJ Harra, agresată de o asistentă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

DJ Harra a fost agresată de o asistentă de la spitalul în care a fost internată mama ei. Aceasta ar fi avut un comportament nepotrivit și față de pacienți.

DJ Harra, agresată de o asistentă de la spitalul unde a fost internată mama ei

Dana Neacșu, pe numele său real, a vorbit despre scandalul care a avut loc la spital, acolo unde era internată mama ei, care avea nevoie de sânge.

ADVERTISEMENT

DJ Harra ar fi fost agresată de o asistentă, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu.

Una dintre asistentele de la spital a decis să-i grăbească femeii transfuzia de sânge, lucru care i-a creat probleme mamei vedetei. Aceasta a suferit o alergie pe corp și un șoc anafilactic.

Din fericire, cineva din salon a anunțat medicul, care a rezolvat destul de rapid această problemă.

ADVERTISEMENT

Asistenta șefă a secției spitalului în care a fost internată mama artistei avea o atitudine nepotrivită cu pacienții, dar și cu rudele acestora.

DJ Harra susține că a fost jignită și chiar împinsă de aceasta. Mai mult, asistenta a ridicat tonul și la mama artistei.

ADVERTISEMENT

“Problema din spital, a deciziilor din spital, a deciziilor pe care le iau asistentele și atitudinea acestora ar trebui sesizată și rezolvată.

Una dintre asistentele pe care le-a avut mama mea a luat decizia de a-i grăbi transfuzia de sânge, de la patru ore la o oră și jumătate.

ADVERTISEMENT

Acest lucru i-a provocat mamei mele o alergie destul de severă pe corp și un viitor șoc anafilactic. Noroc că cineva din salon, care a mers și a anunțat, după care a venit medicul și a rezolvat.

Pe de altă parte, asistenta șefă a secției, de pe secția de Gastro a spitalului, în afară faptului că se comporta extrem de urât cu pacienții, țipa la ei, îi jignea, pe mine personal m-a împins, m-a agresat fizic și verbal, din cauza că eram acolo.

A ridicat tonul și la mama mea.”, a povestit DJ Harra la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cum se simte acum mama cântăreței

Mama artistei se simte mai bine acum, însă medicii i-au pus un diagnostic diferit de fiecare dată. Din acest motiv, femeia va continua investigațiile. Între timp, aceasta a fost externată din spital.

“I-au pus un soi de diagnostic, însă cauza nu este descoperită. Săptămână viitoare o să continuăm investigațiile. Acum este acasă, este bine. Au externat-o în cursul zilei de ieri.”, a adăugat DJ Harra.

Mama Danei a fost internată la spital deoarece avea nevoie de o transfuzie de sânge. Vedeta le-a mulțumit celor care au donat și i-a informat că sângele rămas va ajunge la persoanele care au nevoie.

Dana Neacșu s-a confruntat și ea cu probleme de sănătate. În perioada pandemiei, vedeta a ajuns în burnout pentru că muncea foarte mult, după care a avut nevoie de perfuzii, la spital.

ADVERTISEMENT
Tags: