Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Djokovic nu e jucător de Rapid. E presiune!” Stelistul cu care a fost comparat croatul din Giulești

Robert Niță l-a comparat pe Damjan Djokovic la Rapid cu fostul stelist Petre Marin. Analistul este de părere că jucătorul croat nu rezistă la presiunea din Giulești.
08.04.2024 | 11:32
Djokovic nu e jucator de Rapid E presiune Stelistul cu care a fost comparat croatul din Giulesti
Robert Niță, despre Damjan Djokovic la Rapid. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic nu mai este la Rapid jucătorul care ne-a obișnuit la CFR Cluj. Croatul nu s-a impus nici la FCSB, iar acum dă semne că nu ar rezista nici presiunii din Giulești.

„Djokovic nu e jucător de Rapid. E presiune!” Stelistul cu care a fost comparat croatul din Giulești

Presiunea din Giulești pe care o resimte Damjan Djokovic vine în mod special de la suporterii celor de la Rapid. Fanii formației lui Dan Șucu nu se feresc să strige la jucătorii echipei preferate atunci când aceștia nu performează.

ADVERTISEMENT

În acest caz, la FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță l-a comparat pe Djokovic cu Petre Marin pe vremea când fostul stelist a jucat pentru Rapid. Analistul susține că fostul fundaș lateral era un jucător foarte bun, însă nu a reușit să se impună în fața presiunii din Giulești.

“În afară de partea fizică, unde eu nu îl văd ca atunci când era la CFR Cluj, cred că are teama asta de a a-și asuma responsabilitatea. La CFR a luat campionate, pentru că era într-un grup cu jucători de valori apropiate. 

ADVERTISEMENT

Djokovic nu e jucător de Rapid. Îți dau un exemplu, cu tot respectul pentru Petre Marin. Am fost coleg cu el, prieteni. Petre Marin a fost unul dintre cei mai longevivi și mai buni fundași laterali din campionatul României.

La FC Național a fost top (n.r. foarte bun). A fost căpitan de echipă cu Olăroiu… ce fundaș. A fost născut la 300 de metri de stadionul Giulești. Avea capacitate de efort, tactic era foarte bun, agresivitate, centra bine, la antrenamente top. Nu aveai ce să îi reproșezi.

ADVERTISEMENT

Nu s-a impus în Giulești. Când a început tribuna… Visul lui era să ajungă la Rapid. A ajuns acolo și nu… Rapid e altceva. E presiunea aia pe care nu poți să o duci și te strivește. Mulți nu o pot duce. Așa e și cu Djokovic”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IAVANOVICI.

Robert Niță, despre croatul de la Rapid: “Îi este teamă”

Analistul de la FANATIK SUPERLIGA este de părere că Damjan Djokovic a devenit un jucător căruia îi este teamă să greșească. Din această cauză, croatul nu mai oferă soluții la mijlocul terenului, așa cum obișnuia să facă la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“El vine între fundașii centrali sau fundașul lateral urcă stânga sau dreapta și el coboară acolo. Când are Săpunaru mingea să joace în diagonală, urcă fundașul lateral și el se duce în locul lui, nu creează soluții pentru fundașul central.

Nu mă așteptam să fie fricos. Nu mă așteptam să aibă teama asta de a nu greși. Că el așa mai bagă piciorul. Nici agresivitatea nu o mai are. 

Mai are un an la Rapid și pleacă dacă vrea el, cum a făcut și la FCSB. Nu știu dacă o să mai joace, pentru că Hromada mi se pare mult peste nivelul lui Djokovic”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Djokovic, primul om care beneficiază de pensie specială

“El e primul om din România care beneficiază de pensie specială. Are 34 de ani, dar nu are omul nicio jenă. Nu își asumă niciun risc. Pasă – redublare, pasă – redublare. Zici că îi este frică. Uneori doarme pe teren și îl mai trezește Bergodi. E cu gândul la pensia specială”, a spus Horia Ivanovici.

Ruptura dintre Damjan Djokovic și Rapid

ADVERTISEMENT