Life

”Doamne ferește”. După ce i-a adus acuze dure Niculinei Stoican, Constantin Enceanu a luat o decizie radicală

La scurt timp după ce a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, Constantin Enceanu a luat o hotărâre majoră. Ce a făcut.
10.09.2023 | 16:50
Doamne fereste Dupa ce ia adus acuze dure Niculinei Stoican Constantin Enceanu a luat o decizie radicala
La scurt timp după ce a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, Constantin Enceanu a luat o hotărâre majoră. Ce a făcut. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

“Doamne ferește”. După ce i-a adus acuze dure Niculinei Stoican, Constantin Enceanu a luat o decizie radicală. Interpretul de muzică populară, care face parte dintr-un ansamblu, trebuie să dea explicații pentru fapta sa.

La scurt timp după ce a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, Constantin Enceanu a luat o hotărâre majoră. Ce a făcut

La scurt timp după ce a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, Constantin Enceanu a luat o hotărâre majoră. Cântărețul nu s-a prezentat la unul dintre spectacolele susținute de Ansamblul Maria Tănase din Craiova, la Polovragi, județul Gorj.

ADVERTISEMENT

Instituția este condusă de artista cu care se află în scandal de ceva timp, pe motiv că nu a fost niciodată promovat, în ciuda faptului că face parte din această echipă de 18 ani. Solista susține că vedeta nu avea nevoie de invitație specială pentru a se prezenta.

„Doamne ferește, nu se pune problema să nu fie invitat. El la spectacolul instituției nu trebuie să fie invitat. El este angajatul instituției și se prezintă la spectacole ca orice alt angajat. E adevărat că este pionul nostru principal.

ADVERTISEMENT

Nu am primit niciun fel de justificare. Nici eu, nici șeful lui de secție. Aștept să văd cu ce document poate justifica această lipsă de la evenimentul instituției. Nu știu ce document poate fi atâta timp cât a avut eveniment în altă parte.

Eu, în calitate de manager, nu pot să-mi dau cu părerea decât cu documente justificative”, a declarat Niculina Stoican despre absența lui Constantin Enceanu de la eveniment, pentru starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Niculina Stoican și Constantin Enceanu, dispută aprinsă

Niculina Stoican și Constantin Enceanu au o dispută aprinsă pe care încearcă să o regleze în tribunal, însă artista vine cu mai multe informații legate de ultima faptă a solistului de muzică populară. Șeful direct al acestuia este dirijorul instituției.

De fiecare dată când au un spectacol artiștilor li se comunică desfășurătorul ca să știe exact cum evoluează pe scenă și pentru a se prezinta la timp. Interpretul de 59 de ani a fost ultimul în desfășurător, spectacolul terminându-se cu o suită de orchestră.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, vedeta a mai subliniat că datoria sa este să nu creeze panică între angajați și nici publicul să simtă că se întâmplă ceva. Nici solista, nici șeful de secție al artistului nu au primit vreun fel de avertizare sau telefon înainte de spectacol.

„Probabil că el are o justificare, este un om matur, aștept să văd. Toate spectacolele sunt importante pentru instituție, noi suntem bugetari, primim bani de la stat și fiecare eveniment trebuie tratat ca un ordin de serviciu”, a mai spus Niculina Stoican, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant