Sport

“Doar Dinamo Bucureşti”, gravat în tribunele noului stadion? Anunţul DDB: “În amintirea proiectului care a ţinut clubul în viaţă!”

Guvernul a dat undă verde construcţiei noului stadion de la Dinamo. DDB a avut o solicitare specială pentru tribunele noii arene.
22.03.2024 | 12:30
Doar Dinamo Bucuresti gravat in tribunele noului stadion Anuntul DDB In amintirea proiectului care a tinut clubul in viata
"Doar Dinamo Bucureşti", gravat în tribunele noului stadion? Anunţul DDB: "În amintirea proiectului care a ţinut clubul în viaţă!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În sfârşit, lucrurile se mişcă în ceea ce priveşte construcţia noului stadion Dinamo. Guvernul a dat undă verde construcţiei care ar urma să fie ridicat în următorii 2-3 ani pe locul vechii arene, care urmează să fie demolată.

“Doar Dinamo Bucureşti”, gravat în tribunele noului stadion? Anunţul DDB

Suporterii din programul DDB, care deţin şi un procent de 12% din acţiunile clubului de fotbal, au o solicitare specială celor de la Clubul Sportiv Dinamo, cei care se vor ocupa de administrarea noii arene.

ADVERTISEMENT

Gruparea DDB Italia a solicitat ca la tribuna a doua scaunele să fie aşezate pe culori, astfel încât să poată fi citit mesajul: “Doar Dinamo Bucureşti”, ca semn de recunoştinţă pentru suporterii care au donat şi au împiedicat falimentul echipei de fotbal:

„Lansăm către CS Dinamo și dorința suporterilor care vor umple stadionul, ca Tribuna a 2-a să fie realizată astfel încât, din îmbinarea culorilor scaunelor să rezulte mozaicul DOAR DINAMO BUCUREȘTI, în amintirea proiectului care a ținut clubul de fotbal în viață.

ADVERTISEMENT

Ne vom ocupa ca acele locuri să fie primele sold out din abonamente. Îi vom ruga pe acei suporteri să vină la meciuri îmbrăcați în culoarea specifică locului de pe abonament.

Prin simpla prezență pe stadion, să fim «parte integrantă din coregrafia» care continuă să facă înconjurul lumii””, se arată în comunicatul fanilor de la DDB Italia.

ADVERTISEMENT

Stadion de 170.000.000 de euro!

În cadrul şedinţei de Guvern de joi au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru construirea noului stadion Dinamo. Se preconizează că lucrările vor dura 25 de luni, dar rămâne de văzut când va începe demolarea vechiului stadion.

Noua arenă ar urma să aibă o capacitate de 25.000 de locuri. Costul ridicării stadionului este estimat la 170 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci disputat de Dinamo pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost în returul barajului de promovare-retrogradare în Liga 2 cu U Cluj. Meciul s-a terminat 1-1, iar “câini” au căzut pentru prima dată în istorie în liga secundă.

ADVERTISEMENT