Sport

Programul DDB a atins un nou prag istoric! Suma uriașă care a intrat în conturile clubului. Exclusiv

Eduard Ziriakus Galan, președintele DDB, a dezvăluit suma uriașă pe care fanii-acționari au virat-o în conturile clubului de la startul programului.
21.01.2023 | 15:04
Programul DDB a atins un nou prag istoric Suma uriasa care a intrat in conturile clubului Exclusiv
Programul DDB a adus nu mai puțin de 4 milioane de euro în conturile clubului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo are nevoie de o sumă importantă până la 30 aprilie ca să ia licența pentru sezonul viitor, iar fanii-acționari din programul DDB fac toate eforturile să ajute clubul.

Programul DDB, încă o bornă istorică! Eforturi supraomenești ale suporterilor

FANATIK a aflat că programul DDB a adus până acum în conturile lui Dinamo aproximativ patru milioane de euro! Iar suporterii sunt siguri că nu se vor opri aici.

ADVERTISEMENT

Președintele DDB a vorbit despre acest nou moment important pentru program: „Așa este. În total, programul DDB a adus în conturile clubului undeva la patru milioane de euro! Am atins o nouă bornă importantă. În viitorul extrem de apropiat o să ieșim și cu rapoartele financiare pentru membrii noștri.

Câți bani, din ce categorie de venituri fac parte, unde s-au dus și pe ce s-au cheltuit. O să ieșim cu un comunicat cu noutățile din program”, a declarat Eduard Ziriakus Galan, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Astfel, din octombrie 2022 și până în ianuarie 2023, fanii-acționari din programul DDB au reușit să mai strângă aproximativ un milion de lei! Un efort impresionant din partea suporterilor care sunt gata de orice pentru a salva Dinamo.

Fanii-acționari au rezolvat o parte din problemele de la Săftica

Eduard Galan a dezvăluit că fanii-acționari au contribuit cu bani și la Săftica, după ce suporterii au scos la licitație și un tricou pentru a strânge bani:

ADVERTISEMENT

„Programul DDB a ținut steagul sus și a rezolvat o parte și din probleme de la Săftica. S-au plătit facturile la utilități și vom ajuta în continuare”.

Deși Dinamo trebuie să facă rost până pe 30 aprilie de aproximativ 1,5 milioane de euro, președintele DDB e sigur că fanii-acționari nu vor lăsa clubul la greu: „Până la licență o scoatem la capăt și mai găsim bani. Cred cu toată ființa mea! Altfel nu eram aici. E o situație dificilă, la fel cum a fost în ultimii trei ani”.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob spune că Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro până la 30 aprilie: „Riscăm să nu luăm licența!”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a explicat că „alb-roșii” au nevoie de o sumă uriașă în următoarele trei luni: „Termenul limită e 30 aprilie. Până atunci trebuie plătite datoriile pentru a lua licența. Vorbim de 1 milion de euro. Pe lângă această sumă, e nevoie de bani și pentru cheltuielile curente. De acum și până la 30 aprilie avem nevoie de 1,5 milioane de euro pentru a funcționa. Altfel, riscăm să nu luăm licența.

Dinamo are nevoie de o sumă de 100-150.000 de euro lunar, pentru a funcționa normal. Singura soluție e cooptarea unui nou investitor. Dar nu există niciun investitor care să vină acum la Dinamo. Eu am fost la discuții. Investitorii vor veni doar după tăierea datoriilor”.

Datoriile sunt principalul impediment pentru care Dinamo nu are în continuare finanțator principal: „Am avut discuții clare, dar ni s-au cerut anumite condiții. Și pentru asta trebuie un nou plan de reorganizare. Trebuie să avem o situație juridică clară și să ajungem cu datoriile la 1,5 milioane de euro. Ce investitor ar veni când datoriile sunt de aproximativ 9 milioane de euro?”. 

  • 4 milioane de euro a reușit programul DDB să aducă în conturile lui Dinamo
ADVERTISEMENT