Life

DOC dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Survivor România 2023: “E foarte ciudat”

DOC vine cu o serie de dezvăluiri neașteptate despre Survivor România. Ce nu s-a văzut la tv? Mulți nu s-ar fi așteptat la așa ceva.
28.03.2023 | 23:18
DOC dezvaluie ce nu sa vazut la TV la Survivor Romania 2023 E foarte ciudat
DOC dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Survivor România 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

DOC a fost unul dintre Faimoșii de la Survivor România. A rezistat mai bine de două luni în Republica Dominicană, însă în final a ajuns să fie eliminat. Dorul de casă, dar și condițiile și-au spus cuvântul în cazul lui, astfel că artistul a fost și protagonistul mai multor conflicte.

DOC, dezvăluiri în premieră despre Survivor România

Și totuși sunt lucruri care se întâmplă la Survivor România și care nu se văd pe cameră. Iar asta o știe toată lumea. Chiar și DOC a vorbit despre o situație interesantă care cu siguranță va fi pe placul fanilor săi. În primul rând, acesta mai are nevoie de timp pentru reacomodare acasă.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, într-un interviu acordat pentru click.ro, artistul a mărturisit că a slăbit 16 kilograme la Survivor România. De asemenea, ajuns acasă, stilul cu care era obișnuit odată i-a devenit acum străin. Totuși, acesta speră să revină curând la normalitate. 

Mulți se întreabă dacă nu cumva concurenții de la Survivor România sunt în pericol în junglă. DOC spune însă că nu s-a întors cu nicio problemă de sănătate acasă. Mai mult de atât, somnul pe lemne i-a priit destul de bine. Deși mulți nu au văzut pe camere, s-ar părea că la capitolul odihnă, lucrurile au mers destul de bine.

ADVERTISEMENT

Acum, după un somn în patul de acasă, artistul resimte anumite dureri. ”Nu. Ba chiar din contră, ciudat, dormind pe lemne, pe acolo, era totul super în regulă. Acum, dormind în pat, mă dor șalele. E foarte ciudat. Dar nu, e totul bine”, a spus artistul, întrebat dacă s-a întors cu vreo problemă de sănătate din Republica Dominicană.

Ar mai participa artistul la un astfel de show?

DOC a mai fost întrebat de jurnaliștii de la click.ro și cum de și-a găsit curajul să plece în Republica Dominicană. Artistul recunoaște însă că de obicei nu prea stă pe gânduri. De asemenea, pentru el, Survivor România a fost o provocare pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Sunt dilău și așa îmi place. Nu stau prea mult pe gânduri. A fost un „challenge”, l-am luat și mergem înainte”, a mai spus el pentru sursa citată. Soția sa i-a susținut decizia, a mai spus artistul, astfel că acesta a plecat împăcat în junglă.

De asemenea, printre altele, cei de la click.ro au vrut să afle dacă artistul ar merge din nou la Survivor România. Să nu uităm că recent, patru foști concurenți s-au reîntors acolo. Deși experiența a fost una tumultoasă, DOC nu ar refuza o astfel de provocare. Totuși, îi plac mai alt lucrurile surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

”Dacă n-aș ști ce s-a întâmplat, da. Dar dacă aș ști, nu!”, a răspuns artistul. El a mai adăugat în de asemenea, în interviul acordat pentru sursa citată și că la momentul actual nu se gândește să mai participe și la un alt reality show de acest gen.

ADVERTISEMENT