Life

Doctorița care a dat-o în judecată pe Andreea Esca a pierdut procesul. Suma exorbitantă pe care trebuie să o plătească

Doctorița care a dat-o în judecată pe Andreea Esca a pierdut procesul. Acum, trebuie să plătească cheltuielile de judecată.
06.07.2021 | 09:40
Doctorita care a dato in judecata pe Andreea Esca a pierdut procesul Suma exorbitanta pe care trebuie sa o plateasca
Doctorița care a dat-o în judecată pe Andreea Esca a pierdut procesul. Suma exorbitantă pe care trebuie să o plătească. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doctorița care a dat-o în judecată pe Andreea Esca, precum și pe alți colegi de la postul Pro Tv, a aflat că a pierdut procesul. Acum, aceasta trebuie să plătească cheltuielile de judecată, care nu sunt deloc ieftine.

Doctorița care a dat-o în judecată pe Andreea Esca a pierdut procesul

Doctorița din Vrancea care i-a acționat în instanță atât pe Andreea Esca, cât și pe Mihai Dedu și Andreea Marinescu, în vara anului 2018, a pierdut procesul, conform instanței de judecată. Aceasta trebuie să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 4.600 de euro, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Totuși, hotărârea luată de Tribunalul Vrancea în urmă cu o săptămână nu este una definitivă, astfel că medicul poate face apel. În orice caz, sunt șanse ca și atunci să piardă, iar cheltuielile de judecată să crească considerabil.

De ce a fost dată Andreea Esca în judecată

Dar de ce a dat-o doctorița din Focșani în judecată pe Andreea Esca? Răspunsul este că aceasta a fost implicată într-un incident în anul 2013, care a fost mediatizat.

ADVERTISEMENT

La acel moment, ea nu a oprit la semnalele unui echipaj rutier și, mai mult decât atât, a acroșat un polițist cu mașina pe care o conducea.

Ulterior, ea a ignorat semnele unui alt echipaj de poliție și nu a oprit, iar apoi am mers pe contrasens pe autostradă în drum spre București, având și farurile stinse. La acel moment, presa a relatat despre acest eveniment, lucru pe care l-a făcut și Pro TV.

ADVERTISEMENT

Totuși, câțiva ani mai târziu doctorița a considerat că i-a fost creat un prejudiciu din cauza prezentării materialului jurnalistic respectiv și a cerut daune morale în instanță și i-a dat în judecată pe Andreea Esca și mai mulți angajați de la trustul respectiv.

Doctorița a stat 90 de zile la pușcărie

Informațiile din dosar arată că femeia a fost cercetată penal vreme de cinci luni, iar apoi dosarul a fost închis. Doctorița a petrecut 90 de zile în închisoare, pentru că s-a stabilit că ea nu avea discernământ în momentul în care s-au produs faptele.

ADVERTISEMENT

La acel moment era vehiculat faptul că, probabil, aceasta consumase alcool sau substanțe interzise, conform Capital.

După acest eveniment, ea s-a adresat instanței și a solicitat scuze din partea trusturilor de presă care au publicat știrea respectivă și daune de 34.500 de euro și încă 1000 de lei pentru fiecare zi de întârziere.

În total, femeia trebuie să achite cheltuieli de judecată de 14.238 lei pentru procesul pe fond și încă 8.824 lei pentru apel. Este vorba despre o sumă de 23.062 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: