Life

Cine a fost amanta lui David Beckham. Ce face acum Rebecca

Cu cine a fost infidel David Beckham în timpul mariajului cu Victoria. Cu ce se ocupă în momentul de față Rebecca Loos.
11.10.2023 | 17:50
Cine a fost amanta lui David Beckham Ce face acum Rebecca
Cu cine a fost infidel David Beckham în timpul mariajului cu Victoria. Cu ce se ocupă în momentul de față Rebecca Loos. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine a fost amanta celebrului fotbalist profesionist britanic care a jucat la  Manchester United și Real Madrid. Ce face acum femeia care a făcut parte dintr-un triunghi amoros în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Cu cine a fost infidel David Beckham în timpul mariajului cu Victoria. Cu ce se ocupă în momentul de față Rebecca Loos

Cu cine a fost infidel David Beckham în timpul mariajului cu Victoria. Adevărul a ieșit la iveală în documentarul lansat recent pe platforma de streaming Netflix, unde a fost lansat pe data de 4 octombrie 2023.

ADVERTISEMENT

Lungmetrajul de 4 episoade, care a fost primit foarte bine de public, prezintă viața și cariera impresionantă a renumitului jucător de fotbal. În cadrul acestuia sunt arătate toate suișurile și coborâșurile.

Una dintre perioadele neplăcute este strâns legată de infidelitatea vedetei. Zvonurile nu au fost niciodată confirmate de starul de la Real Madrid, în ciuda faptului că presa specula că se iubește cu asistenta sa, Rebecca Loos.

ADVERTISEMENT

Soția lui David Beckham a dezvăluit în documentarul de pe Netflix că a fost cea mai dificilă perioadă din întreaga sa căsnicie. Fosta componentă a formației Spice Girls, Victoria, s-a simțit atacată din toate direcțiile.

„Lumea ne ataca și eram în război unul cu celălalt. Chiar și la Madrid când eram împreună, însă nu simțeam sprijinul fiecăruia dintre noi. Nu pot descrie cât de tare ne-a afectat. 

ADVERTISEMENT

Nu am fost niciodată mai nefericită în viața mea”, a declarat partenera fotbalistului englez, conform radioimpuls.ro. David și Victoria Beckham s-au căsătorit pe 4 iunie 1999 și de atunci sunt un cuplu de nedespărțit.

Rebecca Loos, fosta amantă a lui David Beckham
Rebecca Loos, fosta amantă a lui David Beckham. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cu ce se ocupă în momentul de față Rebecca Loos

David Beckham a negat de fiecare dată că nu i-a fost fidel soției sale, doar că Rebecca Loos a vorbit deschis despre acest subiect. Fosta amantă a sportivului a declarat cum funcționa relația dintre ei, dar și cum s-a simțit.

ADVERTISEMENT

Tânăra, al cărei nume nu apare în documentarul de pe Netflix, s-a simțit folosită și în cele din urmă a pus capăt legăturii amoroase. În prezent, este căsătorită cu un doctor norvegian, pe nume Sven Christjar Skaiaa.

Pe rețelele de socializare apare că este mama a doi băieți și că este foarte mândră de traiul pe care îl duce. Rebecca Loos, fosta amantă a lui David Beckham, locuiește în Norvegia, la o fermă aflată într-un orășel din munți.

ADVERTISEMENT