Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dodel” Tănase a revenit cu citate din Tzancă Uraganu și Florin Salam! Gardoș: „E foarte orgolios. Am vrut să vorbesc cu Meme”

„Dodel” Tănase a revenit cu citate din Tzancă Uraganu și Florin Salam. Florin Gardoș a mărturisit că s-a gândit cum l-ar putea ajuta pe fostul său coleg.
13.02.2024 | 11:35
Dodel Tanase a revenit cu citate din Tzanca Uraganu si Florin Salam Gardos E foarte orgolios Am vrut sa vorbesc cu Meme
„Dodel” Tănase a revenit cu citate din Tzancă Uraganu și Florin Salam! Gardoș: „E foarte orgolios. Am vrut să vorbesc cu Meme”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Dodel” Tănase revine cu citate din Tzancă Uraganu și Florin Salam la o zi distanță după ce a apărut clipul în care era sub influența băuturilor alcoolice. Florin Gardoș a mărturisit că s-a gândit cum îl poate ajuta pe fostul său coleg de la FCSB imediat ce a văzut situația în care a ajuns.

„Dodel” Tănase a revenit cu citate din Tzancă Uraganu și Florin Salam! Gardoș: „E foarte orgolios. Am vrut să vorbesc cu Meme”

Răspunsul lui Tănase nu a întârziat să apară după situația lui actuală a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte. Acesta a citat din Tzancă Uraganu și Florin Salam pe contul său oficial de Instagram.

ADVERTISEMENT

„A pus două mesaje, unul acum trei ore: De astăzi pun la toate stop feat George Talent și Tzancă Uraganu. Este o melodie a lui Tzancă Uraganu, de astăzi pun la toate stop promite și este un mesaj frumos al lui Tănase Cristian. Dar apoi vine mesajul în antiteză, tare mi-e frică cum spunea și Vochin că nu înțelege nimic.

A mai pus un mesaj acum 18 minute, s-a mai gândit el puțin așa. Am 1.000 de dușmani, una dintre melodiile faimoase ale lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Acum trei ore un Dodel Tănase cu capul pe umeri care pare să înțeleagă ce se întâmplă și îl parafrazează: De astăzi pun la toate stop. După trei ore revine la cele lumești și faptul de a se victimiza: Am 1.000 de dușmani. Nu ai niciun dușman Dodele, singurul dușman ești tu”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, pe FANATIK.RO.

Florin Gardoș și-a dorit să îl ajute pe „Dodel” Tănase imediat ce a văzut videoclipul cu fostul său coleg la ușa apartamentului. Acesta s-a gândit să îl sune pe Meme Stoica în încercarea de-al aduce pe fostul mijlocaș la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Eram destul de neliniștit ieri, ulterior am văzut reacția lui din ziar. Faptul că mă așteptam la ceva mai grav, explicația lui sper ca asta să fie. Ca într-adevăr nu îi deschidea soția ușa. Prima reacția a fost să îl sun și eu, să văd ce se întâmplă. Deja mă gândeam să vorbesc cu Meme să vină la FCSB, să se rupă puțin”, a spus Gardoș.

Ce l-ar fi putut afecta pe Tănase: „E nasol”

Florin Gardoș a mărturisit că pentru un fotbalist este foarte important să își găsească un alt rol în viață. „Dodel” este aproape să fie și tată în 2024, iar perioada aceasta ar trebui să fie mai degrabă una fericită.

ADVERTISEMENT

„Pe urmă am văzut reacția lui, nu pare așa grav din ce spune el. El oricum este orgolios, îl cunosc bine și nu ar spune dacă ar avea o problemă. Nu vreau să pară vulnerabil. Din ce am înțeles este cu o fată, este însărcina. Ar trebui să fie un momemt fericit pentru el.

După ce renunți la fotbal nu e tocmai ușor, indiferent de ce situație financiară ai, indiferent ce se întâmplă. Ești obișnuit cu o anumită rutină, ești obișnuit cu atenția. Când îți închei cariera trebuie să îți găsești un rost rapid, dacă nu e nasol”, a spus Gardoș.

„Dodel” Tănase a revenit cu citate din Tzancă Uraganu și Florin Salam

ADVERTISEMENT