News

Doi adolescenți au ucis în bătaie un bărbat. Polițiștii nu pot recunoaște cadavrul din cauza rănilor

07.09.2020 | 20:34
Doi adolescenti au ucis in bataie un barbat Politistii nu pot recunoaste cadavrul din cauza ranilor
ADVERTISEMENT

Doi adolescenți în vârstă de 16, respectiv 18 ani, de etnie rromă, au bătut cu bestialitate un bărbat rămas necunoscut, astfel încât acesta a murit în ambulanța care îl transporta la spital.

Incidentul a avut loc duminică, în localitatea Blaj.

Cei doi, M. David Denis si V. Claudiu Daniel, de 16 şi 18 ani, au fost arestaţi preventiv luni, 7 septembrie, pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Bărbatul bătut de cei doi adolescenți a murit desfigurat în drum spre spital

Bărbatul ucis cu bestialitate de către cei doi tineri a suferit numeroase leziuni, printre care ruptură de splină, ruptură de pancreas, ruptură de rinichi stâng, fracturi toracice, precum și multiple fracturi craniene.

”În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 05/06.09.2020, în jurul orelor 01,00, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Blaj, jud. Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, cei doi inculpaţi au exercitat lovituri cu pumnii şi picioarele asupra unei persoane de sex masculin care nu a putut fi identificată până la acest moment. Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice abdominale care au condus la decesul acesteia, survenit în timpul transferului cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

ADVERTISEMENT

Victima avea aproximativ 40 de ani și nu a putut fi identificată de criminaliști. Bărbatul avea fața atât de distrusă în urma loviturilor primite, încât nu a putut fi realizată fotografia care să fie comparată cu datele din sistemul poliției.

Victima nu avea asupra sa nici un document de identitate. Se bănuiește că ar fi venit la Blaj din altă localitate.

ADVERTISEMENT

Corpul bărbatului a fost descoperit de un cetățean care se întorcea de la lucru, în jurul orei 2.00, care a sunat apoi la 112.

Victima celor doi adolescenți era atât de desfigurată, încât nu i se mai distingeau ochii!

Victima a ajuns la serviciul de Urgențe al Spitalului din Blaj în comă de gradul IV și avea atât de multe lovituri faciale, încât nu i se mai vedeau ochii. De asemenea, prezenta fracturi în zona craniului.

ADVERTISEMENT

Personalul medical a reușit, în primă fază, să îl intubeze, dar pentru că avea răni foarte grave și trebuiau realizate investigații suplimentare s-a decis transferul la spitalul din Târgu Mureș.

A fost preluat de o ambulanță, dar, pe drum a suferit un stop cardio-respirator și a decedat. Salvarea s-a întors și a transportat cadavrul la serviciul de medicină legală din Alba Iulia.

ADVERTISEMENT