News

Doi bărbați, în stare gravă după ce au fost loviți pe trecerea de pietoni, în Capitală. Victimele, membrii unui clan cunoscut

Doi bărbați, membrii unui cunoscut clan, au ajuns în stare gravă la spital, joi seară, după ce au fost loviți pe trecerea de pietoni.
01.12.2023 | 10:09
Doi barbati in stare grava dupa ce au fost loviti pe trecerea de pietoni in Capitala Victimele membrii unui clan cunoscut
Doi bărbați, membri ai unui cunoscut clan din Capitală, în stare grav după ce au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Doi bărbați, care ar fi membri ai unui cunoscut clan din Capitală au ajuns în stare gravă la spital, joi seara, după ce au fost loviți de o mașină pe o trecere de pietoni.

Doi bărbați, membri ai unui cunoscut clan din Capitală, în stare gravă după ce au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni

Un grav accident rutier a avut loc joi seara, 30 noiembrie, în București. Pe o trecere de pietoni din fața Spitalului Fundeni, o mașină a spulberat doi bărbați, membri ai clanului Chira, scrie publicația Libertatea, care citează surse judiciare.

ADVERTISEMENT

Din informațiile Brigăzii Rutiere a Capitalei, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 17.20. Atunci, ”conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Șos. Fundeni, dinspre Șos. Colentina către Șos. Pantelimon, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 161, a surprins și accidentat doi pietoni”, conform polițiștilor.

Victimele sunt doi bărbați de 20 și 38 de ani. Cei de la Aktual24 oferă informații suplimentare despre acest caz. Se pare că cei acroșați sunt fiul și cumnatul unui alt membru al clanului. Acesta este internat în Secția Gastroenterologie a spitalului în fața căruia a avut loc impactul.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește starea bărbaților, tânărul de 20 de ani, care a fost găsit inconștient, este internat la Spitalul Floreasca. Celălalt a ajuns la Spitalul Pantelimon. Ambii au șanse foarte mici de a supraviețui. Autorul accidentului ar fi un cetățean turc, mai notează sursa amintită.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele indicate fiind zero pentru consumul de băuturi alcoolice și negativ pentru consumul de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

În continuare, polițiștii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului de circulație”, au mai precizat cei de la Brigada Rutieră.

Accident similar produs și în Sibiu. Doi tineri, loviți pe trecerea de pietoni

Tot joi seara, dar în județul Sibiu, a avut loc un accident similar. Doi tineri, o femeie de 26 de ani și un bărbat de 28 de ani, au fost acroșați pe o trecere de pietoni din municipiul Sibiu. Vinovat de accident ar fi un șofer în vârstă de 37 de ani care nu le-a acordat prioritate.

ADVERTISEMENT

Femeia, care este din județul Galați, și bărbatul, din Veștem, județul Sibiu, au fost transportați la spital conștienți. Bărbatul a suferit un traumatism costal, iar femeia a suferit un traumatism lombar și o contuzie de șold.

ADVERTISEMENT