News

Doi copii au fost uciși într-un accident rutier din Brașov după ciocnirea dintre două mașini și o căruță

Două persoane și-au pierdut viața și alte trei au gost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc pe un drum județean din Brașov.
08.08.2021 | 12:37
Doi copii au fost ucisi intrun accident rutier din Brasov dupa ciocnirea dintre doua masini si o caruta
Accidentul din județul Brașov s-a soldat cu doi morți/ Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Două mașini și o căruță au fost implicate în accidentul din Brașov, patru dintre cele cinci victime aflându-se în căruță, informează News.ro.

Traficul pe DJ 103 B a fost temporar complet blocat în zona accidentului.

În urma rănilor suferite, au murit un băiat de 3 ani și o fată de 14 ani, iar un băiat de 16 ani se află în stare gravă.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 09:50, s-a produs un accident rutier între localităţile Târlungeni şi Budila, în care au fost implicate două autoturisme şi o caruţă. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 5 victime. Printre victime se numără şi 3 minori”, a informat ISU Brașov.

În pofida îngrijirilor primite două dintre victime nu au mai putut fi salvate, iar alte trei au fost trimise de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Bilanţul victimelor:
– 2 minori de 3 ani şi 14 ani declaraţi decedaţi, fără răspuns la manevrele de resuscitare.
– 1 minor de 16 ani conştient, politraumatizat, preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.
– 2 adulţi cu traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme toracice, preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital”, a precizat ISU Braşov.

Șoferii celor două mașini au fost testați pentru consumul de alcool, însă rezultatul etilotestului a fost zero. „Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

La intervenția au participato autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, patru ambulanţe SMURD şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Braşov.