Life

Doi foști concurenți de la Mireasa au devenit părinți de Crăciun! Prima imagine cu bebelușul

Emoții mari pentru fanii emisiunii Mireasa. Doi foști concurenți ai show-ului matrimonial au devenit părinți pentru prima oară, chiar de Crăciun.
26.12.2022 | 15:51
Doi fosti concurenti de la Mireasa au devenit parinti de Craciun Prima imagine cu bebelusul
Andreea și Radu de la Mireasa au devenit părinți chiar în ziua de Crăciun. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Se spune că în perioada Crăciunului au loc și minuni. Cam asta s-a întâmplat în viața Andreei, concurenta de la emisiunea Mireasa.

Andreea și Radu de la Mireasa au devenit părinți chiar în ziua de Crăciun

Cu siguranță vă amintiți foarte bine povestea Andreei de la Mireasa. Tânăra a trecut printr-un mariaj eșuat și a venit la emisiune în speranța că îți va găsi jumătatea.

ADVERTISEMENT

A fost prezentă în cel de-al doilea sezon de la Mireasa, iar mai apoi a ajuns să îl cunoască pe Radu și se pare că el a fost alesul.

Cei doi sunt împreună de atunci și trăiesc o frumoasă povestea de dragoste. De asemenea, de Crăciun au primit și cel mai frumos cadou posibil.

ADVERTISEMENT

Andreea și Radu de la Mireasa au devenit părinți chiar în ziua de Crăciun. Într-o postare pe contul de Instagram, Radu a dat vestea cea mare.

Acesta a ținut să îi mulțumească soției sale, Andreea, pentru cel mai frumos cadou de Crăciun. De asemenea, acesta a publicat și câteva imagini cu proaspăta mămică și cu bebelușul, semn că acum este un bărbat cât se poate de împlinit.

ADVERTISEMENT

Primele imagini cu bebelușul celor doi

”De Crăciun am primit cel mai frumos cadou posibil. Mulțumesc soției mele pentru aceasta minune odată cu venirea sfântului Crăciun”, a scris Radu, într-o postare distribuită pe Instagram.

La rândul ei Andreea a publicat și ea prima imagine cu bebelușul ei, dezvăluindu-le fanilor săi că este mai fericită ca oricând.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că povestea de dragoste dintre Andreea și Radu a început într-un mod cât se poate de simplu. Ea traversa o perioadă dificilă după divorț, în timp ce el i-a scris pe Instagram fără ca măcar să știe că aceasta a fost concurentă la Mireasa, sezonul 2.

Au ieșit, s-au cunoscut, iar mai departe vedem prea bine ce s-a întâmplat.

Amintim că și alți doi concurenți ai show-ului matrimonial Mireasa se pregătesc să devină părinți în curând. Este vorba despre Giovana și Sese, câștigătorii competiției de la Antena 1. 

ADVERTISEMENT
Tags: