News

Doi frați au murit la o stână din Bistrița-Năsăud. Gică și Viorel lasă în urmă două familii îndurerate cu patru copii

Caz tragic la o stână din Bistrița-Năsăud, acolo unde doi frați au murit intoxicați. Gică și Viorel lasă în urmă două familii îndurerate cu patru copii.
27.02.2024 | 09:54
Doi frati au murit la o stana din BistritaNasaud Gica si Viorel lasa in urma doua familii indurerate cu patru copii
Tragedie în Bistrița-Năsăud: doi frați, găsiți morți la o stână. Gică și Viorel lasă în urmă patru copii. Sursa foto: mesager24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini petrecută la o stână din județul Bistrița-Năsăud, acolo unde doi frați tineri au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Trupurile lor fără viață au fost descoperite de tatăl lor.

Tragedie în Bistrița-Năsăud: doi frați au murit la o stână. Gică și Viorel lasă în urmă patru copii

Acest caz dramatic din nordul țării a fost consemnat pe raza localității Feldru, într-o zonă greu accesibilă. Luni seara, la o stână din zonă erau descoperiți, fără viață, doi bărbați în vârstă de aproximativ 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri găsiți fără suflare erau frați. În apropierea casei unde se aflau trupurile lor era o turmă de oi a familiei, de care cei doi aveau grijă. ”Din păcate, cei doi bărbați în vârsta de 28 ani, respectiv 32 de ani au fost găsiți fără semne vitale, medicul fiind nevoit să declare decesul la locul solicitării”, a anunțat ISU Bistrița.

Presa locală oferă informații în legătură cu identitatea persoanelor. Victimele sunt Gică Sângeorzan (32 de ani) și Viorel Sângeorzan (28 de ani). Ei au fost găsiți seara trecută fără suflare în casa din câmp a familiei, de pe Valea Târgului din localitate. Cei doi aveau aici stâna de oi.

ADVERTISEMENT

Cauza decesului lor este intoxicația cu monoxid de carbon. Iacob Sângeorzan, fostul viceprimar din Feldru și unchiul celor doi frați, spune că victimele au fost găsite fără suflare chiar de tatăl lor.

Bărbatul a urcat la stâna de pe Valea Târgului după ce copiii săi nu au mai răspuns la telefon. ”Unul era în pat iar celălalt lângă ușă, așa au fost găsiți, intoxicați cu monoxid de carbon de la soba din dormitorul respectiv”, a spus Iacob Sângeorzan, pentru Mesager24.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, cei doi s-ar fi pus la odihnă după o zi destul de încărcată. Între timp, și-au pus mâncare pe foc, însă au adormit și au murit intoxicați cu fumul emis în încăpere.

Medicii de pe salvare ajunși la stână nu au putut decât să constate decesul celor doi frați. Trupurile neînsuflețite au fost transferate la Medicina Legală. Între timp, criminaliștii de la Secția 6 de Poliție Rurală Năsăud au deschis o anchetă.

ADVERTISEMENT

Gică și Viorel aveau ambii familii. Cei doi tineri gospodari lasă în urmă și 4 copilași orfani de tată, unul având trei copii, și celălalt unul. Moartea fulgerătoare a șocat întreaga comunitate din Feldru.

ADVERTISEMENT